Terhesség alatt miért romlott meg ennyire a szexuális életünk?
"De mindig nem akarok én kezdeni a női büszkeségem bántja"
te vagy a terhes, egy férfi sosem fogja ezt megérteni, hogy milyen is!
Neked kell megértetni vele, hogy semmi bajod nincsen, ez nem betegség, és a szex alap esetben nem okoz gondot!
Úgyhogy ha neked hiányzik, kezdeményezz, mert ha arra vársz, hogy majd ő, meg jaj a büszkeséged, akkor akár komolyabb gondok is lehetnek!
nekem is így megváltozott a párom, amikor kiderült baba lesz
először csak annyi változott, hogy az adott pillanat előtt kivette - szóval megszakítással csinálta, amit azelőtt soha, mindig belém ment
utána meg egyszerűen hanyagolta a szexet
és végül teljesen lenullázta, sőt kényszeresen kerülte a helyzetet
de mivel most olyan munkája adódott, hogy együtt sem tudunk lenni (máshol él)még nem tudom hova fogja ez az egész kiforrni magát
és velem is ez van, hogy a "női büszkeség" hogy most hogy nézne ki, ha én "könyörögnék" a szexért?
én arra tippelek(sajnos, csak tipp) hogy anyának néz, nem tud nőnek nézni.
nagyon sok kapcsolatban van ilyen problema. mi a 9 honap alatt talan 5-szor voltunk egyutt. En nagyon nem kivantam. Ferjem azert jobban, de azota bevallotta, neki is furcsa volt, hogy jelen van mas is. Nehez volt, mert neha azert megeroltettem magam, ill igyekeztem a kedveben jarni, de o ezt erezte, es ugy nem szeteti, ha nekem nincs kedvem hozza 100%-osan. Nagyon feltem, mi lesz, ha ez igy marad. De a szules utan sokkal jobb lett, nem fizikailag, inkabb bensosegesebbnek mondanam. Igaz, kevesebbet vagyunk egyutt. Szeretnenk meg babat, es kerdeztem, hogy nem fel attol, hogy a terhesseg alatt megint ez lesz? De azt mondta, h ez nem szamit, megeri. Azt is olvastam, hogy az az apuka, ako kiveszi a reszet a babavarasbol, valtozik hormonalisan, es keves.e fogja kivanni a szexet.
Boldog babavarast! Beszelgessetek sokat!
hát igen lehet úgy tekintenek ránk, mint valami törékeny kincsre
ezen nekik kell lelkileg túlesniük
az én párom meg is úszta ezzel a távolsági munkával
Szerencsére a mi kapcsolatunk nagyon őszinte, ezért ezt is meg tudtuk beszélni.
Az én férjemet egyszerűen zavarja, hogy ott a baba, nem tud elvonatkoztatni tőle. Mielőtt valami gyogyinak gondolnátok emiatt: egyetemet végzett mérnökember :)
Én szeretem és megértem őt, nem fogom kényszeríteni olyasmire, ami Neki nem jó! Félre kell tenni a büszkeséget :)
Az álló cerkánál szerintem nincs nagyobb bizonyítéka annak, hogy kíván Téged ;)
Egyébként nekem az első terhességem ilyen szempontból szörnyű volt, mert akkor veszélyeztetett is voltam, és elmondhatatlanul vérmes. Durván. De tényleg :D
Beszéljétek meg, és ha a behatolástól tart is, legyetek máshogy együtt, hogy a gyengédség, maga az együttlét meglegyen!
Én ezt férfitól hallottam:
"egyszerűen zavarja, hogy ott a baba, nem tud elvonatkoztatni tőle."
Többtől is, zavarja, hogy ott a harmadik személy.
Félti is. Ez lelki dolog, semmi köze hozzád.
Amúgy nálunk az van, hogy pont hogy így 31 hetesen én érzem ezt már perverznek, mert a baba már szinte kész ember, rugdos folyton, ilyenek, de mivel nekem voltam szex után görcseim, így mi már hetek óta csak máshogy csináljuk, nem hatol be. Így is csak heti 2X vagyunk együtt, de bevallom, nekem már ez is picit perverz érzés most, hogy ekkora a hasam. (amúgy alig híztam, csak a hasam óriási)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!