Más is jobban megérezte a terhesség alatt, ha lejárt szavatosságú, romlott volt az étel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy más nem érezte, de ti tudtátok, hogy már nem teljesen friss az étel. Én rendszeresen savanyúnak érzem a romlott kaját, de a párom nem érez semmit. Nyáron ettünk lecsót és mondtam, hogy már savanyú a tojás benne, de ő megette, majd jó kis gyomorrontása lett. Azóta, ha azt mondom, hogy ez meg ez a kaja már nem friss, nem eszi meg ő sem :-)2013. aug. 31. 13:34
1/3 anonim válasza:
Jobban nem ereztem meg, mert nekem ez a gyenge pontom, sokkal hamarabb erzem mint masok, terhesseg alatt inkabb jobban figyeltem ra, hogy csak ismert eredetu es keszitesut egyek
2/3 anonim válasza:
En is minden szagot es illatot egybol megerzek :)
20 hkm
3/3 anonim válasza:
Igen. Olyan lett a szaglásom, mint egy vizslának.:) Amit más nem érzett az ételben, én igen. Ez meg is maradt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!