Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Romlott tejföltől lehet baja...

Romlott tejföltől lehet baja a magzatnak? Aggódom!

Figyelt kérdés
Vettünk 2 tejfölt, 12%-at, de teljesen híg volt mindkettő. Tegnap az egyikből sokat ettem, de nem éreztem rajta, hogy furcsa íze lett volna, igaz lángosra kentem, fokhagymával. Ma vettem megint, ugyanabból a fajtából, annak normál állaga volt, ízre is kicsit másabb. A kérdésem az lenne, ha a tegnapi romlott volt, az árt a magzatnak? Igazából sokat ettem belőle, de nem fájt tőle a hasam, tehát semmi tünetem nincs, ami arra utalna, hogy romlott lett volna, de mégis aggódok, mi van ha mégis az volt? Szavatossági ideje se volt lejárva, csak az állaga volt nagyon híg.
2014. márc. 24. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz. A 12 %-os tejföl már nem tejföl, tele van savóval. Az pedig egészséges.
2014. márc. 24. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi baja.
2014. márc. 24. 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. márc. 24. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Mitöl lett volna ez a "tejföl" rossz? attól, hogy hígabb, még semmi baja. (Eltekintve attól, hogy nem sok köze van a tejfölhöz, de ez más kérdés)

Ezen kivül bármilyen romlott ételt is ennél terhesen, a méhlepény kiszürne minden káros anyagot.

2014. márc. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!