23 hetes kismama vagyok. Szerintetek artanek a magzatnak ha meginnek ket korty pezsgot ejfelkor?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 11:06
2/22 anonim válasza:
Nyugodtan koccinthatsz. Semmi baja nem lesz a babának!
3/22 anonim válasza:
Nyugodtan igyál meg 2 korty pezsgőt,nem lesz baj!
BUÉK
4/22 anonim válasza:
A méhlepény megszűri az alkoholt, ezért ha csak pár kortyot iszol, azt meg sem érzi a babád. Én is fogok koccintani éjfélkor :)
Karácsonykor forralt bort ittam, amiről előtte megkérdeztem a dokimat, azt mondta minőségi vörösborból nyugodtan ihatok (persze nem sokat), a baba nem érzi meg, és még jót is tesz.
5/22 anonim válasza:
Nem bár én gyerekpezsgővel koccintanék az még biztos.
6/22 anonim válasza:
Nem lesz baja, de 2 kortynak mi értelme van? Annyira fontos az a 2 korty?? Van gyerekpezsgő, almás, bodzás italok, pezsgős pohárból egész üveggel iszogathatsz:)
7/22 anonim válasza:
Jaj dehogy lesz baja! Nyugodtan :)
8/22 anonim válasza:
Jó minőségű pezsgővel nyugodtan koccinthatsz,kevéske nem árt...én az édes cukros gyerekpezsgőt viszont kihagynám...
Boldog Új Évet!! :-)
9/22 anonim válasza:
Én nem ittam végig egy kortyot sem, de állítólag nem árt pár korty.
10/22 anonim válasza:
Nyugodtan! En ha megkivantam 1-1 dl vorosbort megittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!