:D aranyos...persze, hogy nem árt...én volt, hogy megittam egy-egy pohár bort néha. Szoptatás alatt minden másnap egy doboz sört, (javaslatra, utálom a sört) szintén semmit nem érzett a baba belőle, rengeteg tejem volt/van.
2013. dec. 31. 12:11
12/22 anonim válasza:
Nekem is mondta az orvosom hogy koccintsak nyugodtan igyak pezsgőt,bort...nem is értettem! Mondjuk én nem iszok csak gyerekpezsgőt nem szeretem az alkoholt!
2013. dec. 31. 12:13
13/22 anonim válasza:
Két kortytól nem lesz baja. Egészségedre! Én mondjuk szigorúan tartom az alkoholtilalmat a terhesség alatt, így az esküvőmön is és ma is alkoholmentes Törley-vel koccintok. Az íze ugyanolyan, az alkohol meg nem hiányzik :-)
2013. dec. 31. 12:16
14/22 anonim válasza:
Én amugy is évente 3szor ittam. Szülinapomon, karacsonykor forraltbort és szilveszterkor pezsit. Idén a forraltbor kimarad már de pezsivel tuti koccintok.
Miota terhes vagyok és valaki sört iszik a közelemben nem birom ki h ne kunyizzak egy kortyot. Pedig nem szeretem.
Ugyhogy nyugodtan koccints te is.
2013. dec. 31. 12:18
15/22 anonim válasza:
Szerintem sem árthat pár korty. Én vettem Törley alkoholmenteset, nagyon finom, ebből legalább egy pohárral is megihatok. :-)
2013. dec. 31. 12:44
16/22 anonim válasza:
Azt hallottam a tv ben reggeli műsorban mondta egy szakember hogy a kismama mindennap megihat egy dl bort....na jó azért én nem innám meg de ilyen esetben egy kis pohár bor nem árt senkinek sőt.....pezsgő is bor csak szénsavas :)
2013. dec. 31. 12:44
17/22 anonim válasza:
En terhesen parancsba kaptam a dokimtol hogy vorosborozzak egy deci/nap mig be nem all a verkepem (azota is szar)... En meg rettegtem, hogy alkesz leszek! :)
Gondolom a ket korty nem art ha nekem napi szinten kellett volna iszogatni! :)
2013. dec. 31. 13:16
18/22 anonim válasza:
Szerintem nem ártasz vele.
2013. dec. 31. 17:17
19/22 anonim válasza:
Koccintani lehet szerintem is, de ettől a napi 1 dl vörösbortól ideg rohamot tudok kapni!! nehogy már egészséges meg ajánlott legyen minden nap alkoholt inni! Nekem ilyet mondot volna a dokim ott is hagytam volna.
2013. dec. 31. 17:31
20/22 anonim válasza:
8-as: az alkohol is tele van cukorral, nem csak a cukros gyerekpezsgő.
Off: szerintem is túlzás ez a napi 1 dl vörösbor. Czeizel Endre elég határozottan szokta elmondani, hogy no alkohol. Szerintem a piros bogyós gyümölcsök és a cékla is hasonló hatással bír.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!