Árthat a magzatnak ha nagyon náthás leszek, megfázok? Láz stb.9 hetes kismama vagyok.
Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 17:41
1/6 anonim válasza:
Maga a nátha nem,de a láz igen.Azt mindenképpen csillapítani kell,ha lehet hűtőfürdővel,borogatással.Igyál sok mézes hársfa teát,sok c-vitamint.A mézet ne forrón tedd a teába.Pár nap alatt engem is rendbe hozott.Jobbulást kívánok!
2/6 anonim válasza:
A lázra vigyázni kell, menj orvoshoz szerintem!
3/6 anonim válasza:
Szia! 10.hetes vagyok.Pont 9 hetes voltam mikor nagyon kijött rajtam a megfázás:(!Nem szedtem be semmit nem mertem meg nem is lehet! De egyfolytában gyümit ettem citromot kivit!És gőzőltem! Szinte 1.5 nap alatt elmúlt! Próbáld ki!
4/6 anonim válasza:
Szia!
-én múltkor pont ilyen kérdést tettem fel a nődokinak,hogy mi van,ha megfázom,és felmegy a lázam,milyen gyógyszert vehetek be...?
Ő azt válaszolta,hogy 37.5-nél,vagy annál magasabb láznál már bekell venni algopirint,mert annál magasabb láznál már árthatunk a babának is..:(
Remélem tudtam segíteni:)
De múltkor olvastam olyat is,hogy vannak erre is homeopátiás gyógyszerek,amiket belehet venni,és nem ártalmasak.Én fejfájás ellen vettem már ilyen készítményt.Nálam bevált,és mikor megkérdeztem a dokit,hogy használhatom-e,megnézte,hogy mi is ez a készítmény,és azt mondta,hogy ha használ,akkor nyugodtam szedjem be.
5/6 anonim válasza:
Az orvosom szerint totális tévhit, hogy nem lehet magas láz esetén bevenni gyógyszert. 7 hetesen anno Én is elkaptam valamit, a lázam elég magas volt (37,5 feletti), és Ő azonnal lázcsillapítót és még antibiotikumot is beszedetett Velem (valami légúti fertőzésem volt). Meggyőződéssel állította, hogy kezeletlenül, tehát letudva azzal, hogy teát iszogatsz és ilyesmi, többet ártok a babának, mint ha beszedem a gyógyszereket. Szerencsére hallgattam rá, 3 napon belül teljesen rendbe jöttem, és a babámnak semmi baja nem lett.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 19. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!