Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg sok reggelire 2...

Tényleg sok reggelire 2 toastkenyeres melegszendvics és egy kis bögre tejeskávé?

Figyelt kérdés
A védőnőm szerint ez sok,de reggel már úgy kelek,hogy korog a gyomrom. Szerinte így nagyon hamar el fogok hízni,pedig eddig még egy kg sem jött fel (26 hetes vagyok). Ti mit és mennyit reggeliztek?
2014. máj. 28. 08:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
méreg a fejedben van te okos..menj egyél update vackokat aztán utána ne sírj..
2014. máj. 28. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
8%

Az update meg a legelészés az a másik véglet. :-) Én se vagyok vegetariánus. Még házi kolbászt és sonkát is eszem, sőt sült szalonnát is időnként. Viszont a kenyeret magam sütöm teljes kiörlésű dolgokból és magvakból. A jó minőségű szénhidrátra szükség van, ezt én is tudom. A jó minőségűre! A fehér lisztes, adalékanyagokkal felfújt cuccok nem a jó minőségű kategória. Én csak ezt mondtam. Ahogyan a cukros kakaó sem.

Az meg, hogy ami jó anyának az jó a babának, az nem minden esetben igaz. Egy kismmával épp egyszer úgy kiabált az orvosa, hogy kihallatszott a rendelőből. A nő naponta megevett egy kiló! fagylaltot, máskor meg egy üveg! nutellát, merthogy azt kívánta és ő úgy tudta, hogy terhesen végre ehet amit és akármennyit akar. A 7. hónapban járt és plusz 30!!! kilónál tartott.

2014. máj. 28. 15:17
 23/25 anonim ***** válasza:

"Semmi baj a kenyérrel és a cukorral? Akkor csak hajrá! Aztán majd elhízott lesz a gyereketek is, meg ti is itt nyavalyogtok majd terhességi cxukorbetegséggel meg olyan plusz kilókkal, amit sehogy se tudtok majd leadni.

A négy fehérlisztes kifli cukros kakóval nem reggeli, hanem méreg. Ahpgyan a kóla és a csipsz is. Ezt nem terhesen is kerülni kéne, a terheség meg nem jogosít fel arra, hogy most aztán be lehet ám tömni minden vacakot."

Hagyjuk már ezt a süket dumát. Pont erről beszéltem, hogy ilyen kismamák/anyukák vannak akik mindentől megvonják magukat csak azért mert terhesek. Istenem. Biztosan sok elhízott gyerekek voltunk, mert fehérliszten, kenyéren és egyéb máson nőttünk fel. Osztani lehet az észt főleg ha hülye az ember. A korábbi hozzászóláshoz pedig annyit, hogy a joghurt hízlal a legjobban tehát nem tudom neked mi benne a vitamin és a tápláló étel. Ellenben a házi joghurttal, ami teljes mértékben egészséges és az ilyen emberek mint te azt támadják. Szerencsére nem az én gyerekem lesz majd beteges ha felnő.

2014. máj. 28. 15:28
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó, A joghurt is házi. Én készítem kecsketejből :)
2014. máj. 28. 15:38
 25/25 anonim ***** válasza:
25%
Napi fél kg fagylat és a fehér kenyér meg a kakaó, ne hasonlítsd már össze.Pont az ilyen anyukákkal van a baj,"jaj minden egészségtelen csak az nem amit én csinálok itthon jujj"
2014. máj. 28. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!