Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiderült, hogy kb.4 hetes...

Kiderült, hogy kb.4 hetes terhes vagyok. A vizsgálat után pár óra múlva kicsit barnáztam. De tényleg csak picit. Pár nappal utána megint. Olyan tejeskávé színű, és most is csak pici van. Ez rosszat jelent? Más is volt már így?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
bIZTOS A VIZGÁLATTÓL
2009. máj. 4. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mindegyikkel(4) véreztem valamennyire a terhesség elején.

Kerüld a forró fürdőt, és a házaséletet is mellőzzétek most egy kicsit. Nem lesz semmi gond, de ha élénkpirosra vált, vagy görcsölsz, akkor azonnal menj be a legközelebbi szülészetre.

Amúgy a barnázás elég gyakori a terhesség elején.

2009. máj. 4. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Az első vizsgálat után én is ugyanígy jártam, de szerencsére elmúlt. Vettek le citológiát? Mert ha igen, akkor szinte tuti, hogy attól, mert vérzékenyebb a méhszáj.

Nyugi, nem lesz semmi gond! :)

2009. máj. 4. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen vettek mintát. Most már próbálok megnyugodni. Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok. 1 év után sikerült, nagyon elkeserednék, ha baj lenne.
2009. máj. 4. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben felkeresném a dokit, mert biztosan csak ő tudja megállapítani, hogy mi miatt barnáztál több nap eltéréssel. Lehet, hogy ún. magzatmegtartó gyógyszerre van szükséged, de lehet, hogy tényleg nincs semmi baj.

Tapasztalatból mondom/írom a fentieket, sajnos én már veszítettem így el babát (szintén csak kicsit barnáztam, amire először azt hittem, hogy "ez még belefér").

2009. máj. 4. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!