Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi egy reggeli tejeskávé...

Napi egy reggeli tejeskávé árthat a babának?

Figyelt kérdés
Még az elején, 5. hétben járok, nem szeretnék semmivel sem bajt okozni...
2009. márc. 12. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, mértékkel még a normál kávé sem árt.
2009. márc. 12. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Én is ittam végig.Ha nem magas a vérnyomásod akkor nyugodtan megihatod.
2009. márc. 12. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ittam reggelente, a szoptatás alatt is. Fele részben koffeinmentes kávéból készítettem.
2009. márc. 12. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én soha nem szerettem a kávét,most pedig azt kívánom minden reggel.Harmadik babámat várom,az elsővel még a szagát is utáltam,most 21hetes vagyok,a vérnyomásommal sincs baj,nem emelkedett tőle.Így alakult,én azt tanácsolom,hogy míg megbírod inni és jól is esik,mert változhat az ízlésvilágod,nyugodtan ihatod.
2009. márc. 12. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon alacsony a vérnyomásom (max. 90/60), amitől reggelente úgy kelek, hogy elsötétedik előttem, és szédülök. Terhességem előtt soha nem ittam rendszeresen kávét, csak nagyon ritkán, amikor megkívántam. Most a védőnő azt tanácsolta, hogy reggel mikor felkelek, igyak meg egy kávét, és hátha jobb lesz. Azóta iszom, úgyhogy ha a védőnő is tanácsolta, akkor biztos nem árthat. A második babámat várom, most 17 hetes vagyok.

2009. márc. 12. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!