Naponta/kétnaponta egy gyengére főzött kávéból készített tejeskávé árthat a babának?
Terhesség előtt is max 2 tejeskávét ittam(1 adag kávé kb 2-3 adag tejjel), bár azt erősebbre főztem, az első 4-5 hónapban egyáltalán vagy csak elvétve ittam 1-1 kávét, de mostanában majd' meghalok, hogy ihassak napi egy bögrével.
26hkm
.................... Esküszöm elképedek már ezeken a kérdéseken...
Szerinted az emberiség nem halt volna ki már réges-régen, ha egy lightos kávé, egy cseresznye mag vagy egy szúnyogcsípés a hason etc. ártanának a babának????
Természetesen nem :) Első baba igaz?
Nyugi nem kell ennyire aggódni érte, egy kis kv-tól nem lesz baja. Én 2 kv-t iszok naponta és minden oké. Igaz a 16. hétig rá se tudtam néézni olyan hányingerem volt tőle, de már elmúlt 30 hkm :)
Gratulálok!
Ne izgulj, én dettó ilyen voltam :) Én is vetéltem, de rájöttem, hogy elvettem három csodás hetet magamtól azzal, hogy folyamatosan csak idegeskedtem, hogy szabad-e ezt, szabad-e azt. Teljesen jogos az aggodalmad és inkább kérdezz rá, mint hogy nyugtalan legyél! :)
Amúgy én is kávéfüggő vagyok, de hidd el, nem árt egy-két gyenge tejeskávé, sőt, inkább használ, ha neked jól esik :) Csak ne vidd túlzásba és mellette étkezz egészségesen, szedj vitaminokat! És ne idegeskedj, minden rendben lesz :)
Ha megkérdezhetem, mennyi idő alatt jött össze ismét a baba a vetélés után? Én két hónapja veszítettem el a babánkat és nagyon vágyom arra, hogy ismét állapotos legyek! Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!