Naponta/kétnaponta egy gyengére főzött kávéból készített tejeskávé árthat a babának?
Terhesség előtt is max 2 tejeskávét ittam(1 adag kávé kb 2-3 adag tejjel), bár azt erősebbre főztem, az első 4-5 hónapban egyáltalán vagy csak elvétve ittam 1-1 kávét, de mostanában majd' meghalok, hogy ihassak napi egy bögrével.
26hkm
Én vagyok a #2-es, aki elképed már.. Pedig az előző és egyben első terhességem nekem is missedre végződött. De attól nem élek burokban, és tényleg csak pillázok az ilyen és ehhez hasonló kérdéseken. Soha nem szoktam őket leraagálni, de már ez kicsit sok(kkk) volt. :P Főleg, hogy belegondolok, hogy ezeket a fajta kérdéseket elvileg felnőtt nők teszik fel. Nem tini fórum.
Ja, napi max 2 presso kv -t iszom. 1 a minimum, reggelente.
#10-es válaszolónak : a 3 hónap kötelező pihi után elsőre összejött nekünk, s teljesen probléma mentes terhesség ezidáig.
38+6 hkm
Boldog, túlzott aggódásmentes babavárást!
10-es vagyok!
Mások vagyunk! Van, akinek tök természetes állapot a terhesség. Nekem nem az! Fogalmam sincs, hogy miért, én úgy vagyok vele, hogy egy igazi csoda történik ilyenkor az emberben, az emberrel. És hogy csoda, amellett még elég kényes is a folyamat, így az ember néha aggódik, hogy minden rendben legyen és mindene úgy fejlődjön, ahogy kell. Van, aki azt mondja, hogy neki tök természetes, hogy a baba fejlődik normálisan, nekem viszont nem az, talán azért, mert a családban már sok problémás csecsemőkort láttam, ezért belém mindenki azt nevelte, hogy az egészség a legfontosabb és az, hogy minden rendben legyen. Gondolom, mindenki ugyanígy érzi, csak van, aki ezen simán túl tud lendülni, más meg le akarja hozni a csillagokat is az égről és inkább ötször felteszi ugyanazt a kérdést, még ha az triviális is. Ő így nyugszik meg, más meg ránt egyet a vállán és megy tovább.
Én megértem mindkét oldalt és nagyon jó lenne, ha a kevésbé aggódók táborát erősíthetném, de ez ugyebár nem megy úgy, hogy megnyomok egy gombot az agyamon és onnantól kezdve tudok másképp gondolkodni. Ehhez idő kell, meg tapasztalat.
Utolsó! Köszönöm a válaszodat és gratulálok a babához :)
#2-es vok
Ne aggódj, nekem sem természetes, inkább úgy foglamaznék, hogy valószínű sokkal gyakrabban nyomogatom azt a bizonyos gombot ami kikapcsolja a parázást ;) :D AZ első 12 hét rémálom volt, mert az első baba elhalását pont a 12-. heti UH-n állapították meg. Azóta meg csak hagytam, hogy sodorjon az idő. Rájöttem, ha szétaggódom magam, csak a napjaimat keserítem meg. Ha vmi történni fog, akkor is megfog ha idegileg kicsinálom magam, meg akkor is,ha nyomogatom azt a kikapcsoló gombot folyamatosan, s hagyom szépen telni az időt. De akkor legalább nem megyek rá agyilag. Sikerült ez utóbbit megvalósítani. S szívből javaslom neked , nektek is, mert így igazán szép és élvezhető . :)
Napi 2 kávét iszok (3in1)
Ha nem iszom meg reggel a kávét, akkor nagyon fáj a fejem. Délután meg 1-et a munkában, mert ki kell húznom este a 2,5 éves gyerekkel. Amyugy is a vérnyomásom meg a béka feneke alatt van (volt, hogy csak 100/65 volt)
Mind a két terhesség alatt kvztam, és nagyon jól esett. A kicsik jobban aludtak a kv után, mint nélküle a pocakban.
Szoptatás alatt is kvztam. Mindent lehet csak mértékkel.
És köszönik nagyon jól vannak a törpék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!