Tényleg sok reggelire 2 toastkenyeres melegszendvics és egy kis bögre tejeskávé?
A védőnőket az idióták iskolájában képzik??? Az én védőnőm is h.ülye, olvastam itt mások védőnőjéről is, a te védőnőd is h.ülye...
Ennek a dupláját eszem reggelire és 20 hetesen 2 kiló plusznál tartok. Első terhességem alatt is zabáltam, 9 kilót híztam a végére.
Az én reggelim ma 4 kifli volt egy nagy pohár kakaóval. (kedvencem, a kifliből 10-et is megtudnék enni reggelire)
Na, jó, ez tényleg nem sok. De annak a válaszolónak is igaza van, aki azt írta, hogy üres kalória. Az a kérdés, hogy mi van a szendvicsben. Mert a lényeg, hogy tápláló legyen. Eszel-e mellé pl. zöldséget, tejterméket vagy csak a szénhidrátot nyomod be?
Az utolsó válaszolónál is ez a kérdésem, hogy szerinte megfelelően táűpláló reggeli-e a 4 kifli és a kakaó. Mjert mindkettő egészségtelen. Ahogyan a péksütik is (ha nem teljes kiörlésű)
Én csak egy kis tál műzlit eszem reggelire, de abban van joghurt, teszek bele olajos magvat és friss gyömölcsöt is. Ha csokis csigát reggeliznék akkor két óra múlva már megint éhes lennék, mert üres kalória és persze vitamint meg be se vinnék a péksütivel a szervezetembe.
Jaj már megjelentek a nagy "egészségtudatosok".
Persze egyen a kérdező sok füvet teljes kiőrlésű magokkal mert az tápláló...
Az oké,hogy este kerülje a szénhidrátot fogyasszon sok tejterméket,gyümölcsöt,zöldséget, de a szénhidrátra a cukorra is szüksége van a szervezetnek és a teljes kiőrlésű akármik sem egészségesebbek a sima lisztnél, ha mértéktelenül eszik az ember össze,vissza akkor ugyanúgy árthat az is.
Semmi baj a kenyérrel és a cukorral? Akkor csak hajrá! Aztán majd elhízott lesz a gyereketek is, meg ti is itt nyavalyogtok majd terhességi cxukorbetegséggel meg olyan plusz kilókkal, amit sehogy se tudtok majd leadni.
A négy fehérlisztes kifli cukros kakóval nem reggeli, hanem méreg. Ahpgyan a kóla és a csipsz is. Ezt nem terhesen is kerülni kéne, a terheség meg nem jogosít fel arra, hogy most aztán be lehet ám tömni minden vacakot.
Úristen... ez most komolya védőnőtől? :O Ilyet még én nem hallottam.
Akkor mit szólna az én reggelimhez? (Falusi vagyok, nem tagadom). Ma két tükörtojást, egy sült császárszalonnát és egy sült virslit ettem meg, másfél szelet fehér kukoricás kenyérrel. A kávét azt hamarabb szoktam, nem reggelivel. Az én védőnőm soha sem mondta meg mit ehetek vagy mit nem, mi sok mi nem. Mindig elfogadta.
Egyébként pedig azt eszel amit szeretnél, ami neked jó az a babának is jó.
Tegnap egyébként hagymás tojást ettem 3 tojásból egy db fehér kukoricás kenyérből.
Előtte való reggel lecsót stb...
Az előtt pedig két db melegszendvicset rendes bükki kovászos kenyérből.
Ezek alapján a Te védőnőd engem már olyan diétára fogott volna szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!