Tényleg sok reggelire 2 toastkenyeres melegszendvics és egy kis bögre tejeskávé?
Dehogy!!!
Én pl. du. 2 után nem tudtam semmit enni a gyümölcsön kívül, mert akkor éjjel olyan savam jött fel, hogy azt hittem, megfulladok. Én ennél jóval többet reggeliztem)tejet, kenyeret, halat, kolbászt, lekvárt, mikor mit), én is éhes voltam, és kívántam az ételt.
4630 grammos babát szültem, és 6,4 kilót híztam összesen.
A védőnő biztos jót akar, de téved szerintem.
miiii???? na ne már! én ugyan még nem vagyok kismama...de most is többet eszek, mivel 7-kor, 10-kor, 12-kor 3-kor, 6-kor, 9-kor eszek....
így nekem kb. 1 melegszendvics jut 7 órára, és kv. 10-re mondjuk a második és kv, ebéd az ugye kicsit több....
49 kg/163 cm vagyok :)
Nem értem a védőnőd. Még nem is híztál? akkor meg? ha nem zabálod végig a napot akkor nem hiszem, hogy elhíznál. Gondolom akkor nem is vagy hízásra hajlamos :O
én első babával 10 kg-ot híztam, 5,5 kg maradt rajtam, fél év alatt eltünt.
4 nagy szelet kenyérből készítek magamnak 2 melegszendvicset, amiben van 4 szelet sajt, 6 szelet sonka, pizzakrém, majd a végén majonéz a tetején.
Ehez cola:)
Mád még utánna ennék valami finomat, fél kg. Eper:)
Amennyit te eszel, nekem az a diétás koszt:)
Nem terhesen kell fogyózni, és odafigyelni az alakra.
Lett is egy 4,5 kg-os fiam:)
16kg szedtem fel, 10 lement a szüléssel a kórházban.
Szerintem nem úgy érti, hogy sok, hanem hogy nem tápláló és csak hízlaló.
A kenyeret nem kellene erőltetned, és nem tudom, mit teszel a szendvicsbe, de ha pl. májkrémet, akkor azt sem.
A tejeskávé szerintem mehet, persze cukor nélkül.
Szerintem csak aggódik, hogy olyanokat eszel, amik értéktelen szénhidrátok. :) Szerintem kérd ki a véleményét, hogy ő milyen étrendet javasol, nem diétát, hanem étrendet:)
A 3 éves fiam eszik ennyit. Na jó, ő nem kávét, hanem tejet vagy kakaót iszik.
Ez egyáltalán nem sok, még akkor sem, ha már felszedtél volna pár kg-ot.
Egyél nyugodtan, ha éhes vagy. Nem terhesen is eszik az ember, ha éhes. Ha éhes vagy, leesik a vércukrod, rosszul is lehetsz. Tehát, jó étvágyat és további szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!