Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha bebizonyosodik a genetikai...

Ha bebizonyosodik a genetikai rendellenesség mire számíthatok?

Figyelt kérdés
AFP 0.51 mom 21-triszómia szűrés positiv,76 nőből 1-nél fordul elő! Genetikai tanácsadás javasolt! 27 éves vagyok, családba nincs down-kóros! Nagyon meg vagyok ijedve!
2008. júl. 29. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia az ultrahang mit mutat?voltál már?
2008. júl. 29. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam privit!

2008. júl. 29. 19:33
 3/14 A kérdező kommentje:
2 nap múlva megcsinálja a doki az uh-t,de a 12 hetesen minden ok volt!Mondta is,h arc,koponya,orr rendben!
2008. júl. 29. 19:47
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Magzatvizvetelt gondolom javasoltak, csinaltasd meg, csak az pontos es biztos eredmenyt.

Ez az aranyszam, h ilyen ertekkel 76 nobol 1-nek beteg babaja van, nem jelent egyenlore semmit, a magzatvizmintavetel fogja majd megmondani 100-ra.

Drukkolok nagyon, h minden redben legyen!

2008. júl. 29. 20:08
 5/14 A kérdező kommentje:
lehetséges,h elszámoltak valamit?a papíron a magzat életkorához 18+2 nap volt írva,pedig még a 16 hetet se töltöttem be a vérvételkor!
2008. júl. 29. 21:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Nagyon együttérzek veled, mert én 2 hete jártam hasonlóan. Nekem a tarkóredő méret volt túl magas, ami szintén down-korra utalhat. (talán láttad is a kérdésemet)

Rögtön megcsinálták a korionboholy mintavételt (akkor 12+3. hetes voltam). Annak az eredménye egy hét múlva lett meg, addig azt hittem megbolondulok...

Egy hét múlva a tarkóredő normális volt és a kromoszómarendellenesség sem igazolódott be!

Úgyhogy azt mondon , amíg nem bizonyosodik be, hogy tényleg baj van, ne idegesíts magad! Tudom, könnyű mondani, de ha baj van, változtatni úgysem tudsz rajta, ha pedig minden rendben, akkor a fölösleges idegeskedéssel csak magatoknak ártassz!

A genetikán el fogják mondani, milyen lehetőségeitek vannak.

Azt kívánom, hogy döntsetek okosan és végül minden rendben legyen!

Ha mégsem nyugodtál meg, vagy szeretnél még valamit kérdezni (mivel én is jártam hasonlóan), Írj privátba!

Nagyon drukkolok nektek!!!

2008. júl. 29. 21:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenkinek!Holnap talán oksabb leszek
2008. júl. 30. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez volt az AFP eredményem, de végül semmit nem találtak a genetikai tanácsadáson. Azóta is minden értékünk normális, pont ma voltam ultrahangon. Én is nagyon ki voltam, úgyhogy tudom, min mész keresztül, de én is csak azt tudom mondani, hogy pozitívan állj hozzá, higgy benne, hogy egészséges a babád, és miden rendben lesz, hidd el! Tarts ki!

32 hetes kismama

2008. júl. 30. 20:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Ma voltam uh-n,igaz még csak a dokimnál,de ő rendben talált mindent,korának megfelelők a méretek!Arca,koponyája rendben!2,5 hét múlva megyünk genetikai tanácsadásra,remélem ott is csak jókat mondanak!Amúgy ott hogy mennek a dolgok?pestre megyünk a baross útra!
2008. júl. 31. 20:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál már genetikán?Minden Ok?Írj légyszi!!!

2008. aug. 22. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!