Milyen pelenkát vegyek egy újszülöttnek?
Ez tenyleg nagyon egyeni, majd te is kitapasztalod, hogy neked es a babadnak melyik a legjobb. Mi a korhazban pampers-t kaptunk, illetve haza is vihettunk belole jopar darabot, de el sem hasznaltam, mivel minden egyes pelenkacsere oltoztetessel is jart, kifolyt belole a pisi rendszeresen.
Meg szules elott huggies-t vettem, arra tertem at es nagyon bevalt. Ajanlottak a lila tescos pelust, kiprobaltuk, a pamperstol jobb volt, de szinten gyakori volt a baleset, szinten ajanlottak egy masik aruhaz markajat (nem irok nevet, mert kulfoldon eltunk), abbol nem folyt ki semmi, viszont kidorzsolte a fiam combjat. Libero ott nem volt, csak akkor vettem, amikor nyaraltunk Magyarorszagon, azzal sem volt baj napkozben, de az ejszakat nem birta ki (egyben aludt 12 orat a fiam, kozben nem pelenkaztam ugye).
Most mar 13 honapos es harom honapja ismet kiprobaltam a pamperst, illetve a dm babylove pelusat, mindketto jo, mar nincs baleset, de ejszakara maradtam a huggies-nal.
Szoval proba szerencse!
én elsőre a DM babylove pelust vettem(3-6kg)nagyon jó volt.Később a Huggise,mivel gumis mindenhol,és a folyós dolgok is benn maradnak.Amiben nagyon csalódtam az a pampers,max csak a sleep&playt veszem.
most 14hónaposan éjjelre huggise,nappal libero.
elsőre még szülés előtt 1 csomagot vettem,egyáltalán kíváncsi voltam jó lesz e...
Szia,én Huggies-t vettem,abból is a newborn felitarút,kicsi csomaggal,mert ha mégsem vált volna be,akkor nem marad a nyakunkon!
Nagyon jó volt,az első időkben ezt használtuk!Majd ahogy nőtt,többfélét ki kellett próbálni,mert ez alkattól is függ!Nekünk most a Liberó vált be és a huggies már nem túl jó!
Sziasztok!
Én is a Liberora szavazok. Bár még csak 2 hetes múlt a babám, de kipróbáltunk már néhány fajtát. Nekünk 8-10 db használódik el egy nap. De van olyan, hogy egy pelenkázásnál 2 db-ot is elhasználunk, mert pont akkor rottyant bele a kisasszony, amikor ráadom:-) ..és persze akkor egy újat kap. Jahh...és ruhacsere a pelus miatt még nem volt, mert nagyon jól bent tartja cuccot a Libero. Amiatt már többször volt ruhacsere, hogy a kis bestia peluscsere közben, amikor nincs rajta semmi, akkor gondolja, hogy kiereszti a "gőzt":-))
Boldog ünnepet Nektek!
Mindenkinél más a jó- nekünk meg csak a pampers. a huggies és a libero is nagy csalódás volt. a tescosból meg mindig kijött a zselé....
De egy újszülöttnek inkább a méret, amit gondolj meg szerintem. Én egy 1-es méretű liberot és 1-es pamperst vettem szülés előtt. A liberót vittem a kórházba, ami 2-4kg-os babáknak jó. A fiam 3500-al született, és kapásból 2-es méretet adtak rá- az 1-es pelenkát meg ott is hagytam mert nagyon kicsi volt neki.
Otthon az 1-es pampers még jó volt, mert az 2-5kg-os babákra jó, és pont annyival volt nagyobb, hogy még pont el tudtuk használni. Utána már mindenből csak a 2-es méret volt jó!
Szóval, ha nagyobb babucit jósolnak neked, én inkább 2-es méretű pelenkát vennék a helyedben!
A márkát meg úgyis neked fog kelleni kitapasztalni, hiszen láthatod a válaszok között is, hogy egyik gyereknek a liberó,másiknak a pampers a jó.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!