Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen pelenkát vegyek egy...

Milyen pelenkát vegyek egy újszülöttnek?

Figyelt kérdés
Első terhesség,teljesen tanácstalan vagyok,a méret persze rávan írva de márka melyik a jó?és mennyit?
2009. dec. 24. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Libero a legjobb, nekem a kórházban a csecsemős nővérek ajánlották - ők is azt használták - és tényleg bevált. Kellemes Karácsonyt, boldog babavárást!
2009. dec. 24. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a Libero vált be. Kórházban is azt használták. Nagyon szerettük. Később váltottunk át Huggies-re, pár hónaposan. Akkor már nem volt megfelelő a kisfiam testalkatához.
2009. dec. 24. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Huggies-t vittem a kórházba.Nagyon meg voltam vele elégedve.Azóta áttértem a DM-esre, amit nappal használok, és a Pampers-re, amit éjszaka.
2009. dec. 24. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a két gyemekemmel rengeteg pelenkát kipróbáltam, a legjobbnak a Liberó bizonyult! Mindig megbántam, mikor kísérletezgetni kezdtem a többivel, hamar átáztak, sokszor kellett ruhát cserélni, így mindig visszatértem a Liberóra. Most várjuk a harmadik babánkat, neki már nem is fogok másfajtát venni!
2009. dec. 24. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez tenyleg nagyon egyeni, majd te is kitapasztalod, hogy neked es a babadnak melyik a legjobb. Mi a korhazban pampers-t kaptunk, illetve haza is vihettunk belole jopar darabot, de el sem hasznaltam, mivel minden egyes pelenkacsere oltoztetessel is jart, kifolyt belole a pisi rendszeresen.

Meg szules elott huggies-t vettem, arra tertem at es nagyon bevalt. Ajanlottak a lila tescos pelust, kiprobaltuk, a pamperstol jobb volt, de szinten gyakori volt a baleset, szinten ajanlottak egy masik aruhaz markajat (nem irok nevet, mert kulfoldon eltunk), abbol nem folyt ki semmi, viszont kidorzsolte a fiam combjat. Libero ott nem volt, csak akkor vettem, amikor nyaraltunk Magyarorszagon, azzal sem volt baj napkozben, de az ejszakat nem birta ki (egyben aludt 12 orat a fiam, kozben nem pelenkaztam ugye).

Most mar 13 honapos es harom honapja ismet kiprobaltam a pamperst, illetve a dm babylove pelusat, mindketto jo, mar nincs baleset, de ejszakara maradtam a huggies-nal.

Szoval proba szerencse!

2009. dec. 24. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Libero 3-6 kg. Persze számolj napi 6-7-el az első 1 hónapban. Nálunk nagyon bevált a Babylove (DM márka). Eleinte rengeteget kakil a baba, ezért célszerű olyat venni, ami nagyon jó minőségű, különben minden tisztába tétel egy ruhacsere!
2009. dec. 24. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:

én elsőre a DM babylove pelust vettem(3-6kg)nagyon jó volt.Később a Huggise,mivel gumis mindenhol,és a folyós dolgok is benn maradnak.Amiben nagyon csalódtam az a pampers,max csak a sleep&playt veszem.

most 14hónaposan éjjelre huggise,nappal libero.

elsőre még szülés előtt 1 csomagot vettem,egyáltalán kíváncsi voltam jó lesz e...

2009. dec. 24. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia,én Huggies-t vettem,abból is a newborn felitarút,kicsi csomaggal,mert ha mégsem vált volna be,akkor nem marad a nyakunkon!

Nagyon jó volt,az első időkben ezt használtuk!Majd ahogy nőtt,többfélét ki kellett próbálni,mert ez alkattól is függ!Nekünk most a Liberó vált be és a huggies már nem túl jó!

2009. dec. 24. 15:52
 9/10 Tittiritty ***** válasza:

Sziasztok!

Én is a Liberora szavazok. Bár még csak 2 hetes múlt a babám, de kipróbáltunk már néhány fajtát. Nekünk 8-10 db használódik el egy nap. De van olyan, hogy egy pelenkázásnál 2 db-ot is elhasználunk, mert pont akkor rottyant bele a kisasszony, amikor ráadom:-) ..és persze akkor egy újat kap. Jahh...és ruhacsere a pelus miatt még nem volt, mert nagyon jól bent tartja cuccot a Libero. Amiatt már többször volt ruhacsere, hogy a kis bestia peluscsere közben, amikor nincs rajta semmi, akkor gondolja, hogy kiereszti a "gőzt":-))

Boldog ünnepet Nektek!

2009. dec. 25. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más a jó- nekünk meg csak a pampers. a huggies és a libero is nagy csalódás volt. a tescosból meg mindig kijött a zselé....

De egy újszülöttnek inkább a méret, amit gondolj meg szerintem. Én egy 1-es méretű liberot és 1-es pamperst vettem szülés előtt. A liberót vittem a kórházba, ami 2-4kg-os babáknak jó. A fiam 3500-al született, és kapásból 2-es méretet adtak rá- az 1-es pelenkát meg ott is hagytam mert nagyon kicsi volt neki.

Otthon az 1-es pampers még jó volt, mert az 2-5kg-os babákra jó, és pont annyival volt nagyobb, hogy még pont el tudtuk használni. Utána már mindenből csak a 2-es méret volt jó!

Szóval, ha nagyobb babucit jósolnak neked, én inkább 2-es méretű pelenkát vennék a helyedben!

A márkát meg úgyis neked fog kelleni kitapasztalni, hiszen láthatod a válaszok között is, hogy egyik gyereknek a liberó,másiknak a pampers a jó.

Jó babázást!

2009. dec. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!