Vettem pelenkát egy pelenkaboltostól ujszülöttnek, márkátlan,100 db-os. Nem tudom jo e mert a külseje nem vizhatlan, vagyis nem nejlonos, nem ázik át?
Én még nejlonos pelust nem láttam, de állítólag a Tesco Gazdaságos ilyen. Nem a külső borítás számít a pelenkánál, nem ott szokott általában átázni. Nálunk a combjánál és a derekánál hátul folyt ki a cucc, mikor a kisfiam telerakta a pelust. A lényeg, hogy a babának kényelmes legyen, ne szorítsa túlságosan és néhány órát azért bírjon ki. Bár míg újszülött volt, nekem a kisfiam két óránként kb. tisztába kellett tenni, mert egy kis kaki miatt már nyafogott. Ne aggódj, majd kitapasztalod, hogy nektek mi válik be. Az olcsó nem feltétlenül rossz. Egyébként a kórházban nálunk Libero-t adtak, azon úgyis tudsz gyakorolni, mire hazamentek. Bele fogsz jönni 1-2 nap alatt, hidd el! :)
Boldog babavárást és gyors, könnyű szülést kívánok!
Szia!
Én a negyedik babámat várom tehát elhasználtunk már pár adag pelust :)amúgy én Liberot és pampers-t használok-használtam nekik. De az első időkben megfelel egy olcsóbb no name is mert 2-3 óránként ki fogod cserélni ha folyik akkor a lábacskáinál vagy esetleg derekánál folyik ki a pisi-kaki és ezen sokszor még a márka sem segít. Ha nem nejlonos az kifejezetten jó mert nem fülled be a baba bőre már csak nagyon kevés pelus nejlonos inkább lélegzős pamut szerű anyaggal borítják őket mert az sokkal egészségesebb a kicsinek is, szóval ne aggódj nem rázott át az eladó! A köldökcsonknál pedig eleinte nyugodtan hajsd le a pelus azon részét ahol hozzáér a csonk ezt a new born pelusoknál is így kell és amúgy is leesik a köldökcsonk egy max két héten belül!
Remélem tudtam segíteni:33-hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!