Mikortól lehet az újszülöttnek játszócumit adni?
Sajnos a cumi is ugyanúgy okozhat cumizavart mint a cumisüveg, szoptatott babának semmiképpen nem javasolt. Biztosan olvastad itt is már sokat, hogy nem fogadja el anyuka mellét a baba, vagy 2 perc után ordít rajta.
Inkább ne adj neki, mert kikeveredni egy cumizavarból igen nehéz, rámehet az egész szoptatásod, szerintem nem ér annyit egy csúnya műanyagdarab.
Szerintem ha elfogadja,pár naposan is adhatod neki,de tényleg próbáld csak akkor adni,ha már nem tudsz mit kezdeni a nyügijével.Én mindig cicire tettem (nem tartottam határidőt),pár kortyot ivott a fiam,és megnyugodott.
Reméljük ha cumit kap a babád,az nem zavarja össze a szoptatást.Ha nem kell neki úgyis messzire kiköpi,az enyém legalábbis így tett!
Boldog babavárást,könnyű szülést,egészséges babát nektek!
Elvileg úgy van, hogy ne mert cumizavaros lesz! Viszont májusban született a kisfiam, koraszülött lett és olyan szépen belenyomták a szájába a koraszülött cumit még az inkubátorba, hogy csak lestem...
Amúgy ugyanebben a kórházban az újszülött részlegen nagyon ellenzik!
Sajnos sok helyen rossz gyakorlat, de attól még rossz.
Mindenki tehet pótcicit a gyerek szájába, de utána itt fog panaszkodni, hogy nincs tejem pedig annyi mindent megtettem! Vagy a gyerek nem akarja elfogadni a mellem, most mit csináljak... előre kell gondolkodni, könnyebb nem rászoktatni a rosszra, mint utólag meggebedni, hogy mégiscsak szopjon a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!