Anyukák! Milyen fajta pelenkát ajánlanátok egy újszülöttnek?
pl narancs pamperst de szerintem nem kell napi 10 db ú
én olyan 5-7 darabbal elvoltunk
nem kell csak akkor cserélni ha kakis ha cicit pisi még simán belefér
elvileg 3-4dl folyadékos simán eltárol egy pelus :-))))
de azért nem kell addig várni
Eleinte érdemes újszölött/newborn pelust venni, még akkor is, ha nagyobb a baba. Nekem 4-4,5 kilóval születtek a lányaim, de még nekik is newborn pelusok volt az első hetekben, a következő méret hatalmas lett volna rájuk.
Márkában mi Pamperst és Huggiest használtunk, de a nagyobb méreteknél már a zöld Tescost (Essentials). Már nem is tudom, hogy eleinte miért nem tescost használtunk, talán annak nincs newborn mérete?...
Nekünk a Libero newborn nagyon bejött. Utána a 2-es és 3-as Libero már egyáltalán nem volt jó, azóta csak Pampers-t használunk, Premium Care-t, Active Baby-t, most vettem először a narancssárgát de még nem használtuk.
Különben mi a különbség a narancs és a többi Pampers között tudja valaki? Mitől olcsóbb a narancs?
Nekem a pampers swaddler ujszulott pelus jott be:
Nagyon jo volt, hogy a koldokcsonknal volt egy kivagas/hely es szinten volt benne nedvesseg jelzo (elszinezodott a pelus) igy tudtam, hogy a baba pisilt. Lehet ez most viccesen hangzik de ezek a mai pelusok ugy fel szivjak a pisit mint a huzat. egy ujszulott nagyon picit pisil egyszerre (csak par csaeppet) az elso napokban. A korhazba majd jonnek es kerdik folyamatosan, hogy kakilt vagy pisilt-e a baba. :) Igy biztosra fogod tudni. Ha nem nem akkor egy kis vatta darabot kell majd a pelusaba tenni, es ez atvizesedik valamennyire. Innen fogod tudni. Mashonnan nem. :) De lehet ez minden ujszulott pelusba benne van???? Mi csak a pamperst hasznaltuk. A koldokcsonk vedo kivagas csak az ujszulot meretnel van.
szerintem a Dm-es 3-6kg-os lenne a legjobb. vehetsz nagy csomaggal is, sokáig jó lesz.
a kórházba elég (volt nekünk) egy 20-as csomag.
Szia4
Mi Liberót vettünk, olyan ami köldökcsonkvédős,jó volt az első hetekben,utánna kb.3 hetesen már átváltottunk a pempersre.5 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!