Melyik pelenkát ajánljátok újszülöttnek? Kinek mi vált be a legelején? (ez itt a reklám helye)
rengeteget kísérleteztünk, az eredmény: egyértelműen liberó.
Egyenlőre egy csomagot vegyél a 2-4 kgból, aztán majd meglátjátok mekkora lesz a bébi.
Mikor születik?
Mi Pamperst használtunk, a legkisebbet. Azóta is maradtunk a márkánál, már az ötösnél tartunk, bár még 11 kg-osak sincsenek az ikrek, ami ennek a pelusnak az alsó súlyhatára. Mindig is nagyobbat használtunk. Egy ideig volt Huggies is, de visszatértünk a Pampersre.
Szerintem egyértelműen nem fogod tudni eldönteni a válaszok alapján, hogy melyiket vedd, mert ahány ember, annyi tapasztalat, kinek ez, kinek az vált be.
én is a kezdetektől fogva Pampers-t veszek a fiamnak, de abból sem mind1 h melyiket!!!
újszülöttként a kék csomagolásút vettük most már az az izgő mozgóknak való van(az nem vág be a hurkáinál=))
a sárgát nem ajánlanám mert nem gumírozott az oldala és nagyon elszorította a picikém lábát mikor már volt benn egy kis pisi!
könnyű szülést és boldog babázást=)
huuu én a liberot nagyon utáltam!mindig kifolyt belőle a pisi, el sem használtam, mert minden éjjel öltöztetni kellett kisfiamat.
Egészen picinek a pempers újszölött pelusát használtuk, az jó volt, de most a tesco színes 3as pelust használjuk, az nagyon bejött!!!!
szerintem próbálgatni kell mi jön be nektek.Pl a dm-es pelust is annyian dícsérik, hát én alig vártam, hogy elfogyon.
A nagyobbik gyerekre egyaltalan nem jott be a pampers, szinte mindig ujra kellett pelenkazni, mert az elso pisi is kifolyt.
A huggies nagyon jo volt, a liberot nem probaltuk.
8 honapos volt, amikor ismet kiprobaltuk a pamperst es akkor mar teljesen jo volt.
A kisebbik gyereknek eloszor liberot vettem, baleset nem volt, csak nem jott be. Valoszinuleg azert, mert a nagyobbik meg akkor pelenkas volt (mondjuk most is az, nemtom miert irom multidoben) es az o altal hasznalt pampershez kepest a libero nagynak, vastagnak, kemenynek tunt.
Ugyhogy Picur masodik csomag pelusa pampers lett.
Azota is azt szeretem a legjobban.
Probaltam mar a dm-es babylovet, huggiest is veszunk neha, szines tescosat. Ezek mind jok, csak a pampers ezekhez kepest is puhabb, gondolom kenyelmesebb is.
Ami nem jott be az a bella happy, a nedvszivassal nem volt gond, viszont 2-3 napon belul mindket gyerek feneke kiuteses lett.
Én meg a Pamperst szidom...akármilyet vetem mindig kifolyott a pisi.Én vékonynak találtam.
Nekünk a Libero jött be nem is drága főleg ha Dm-be veszed mert ott pontot is gyűjtesz a vásárlás után és beválthatod kuonora.50pont-osba(200ft 1 pont)25%kedvezményes kupon van bármire.
Én a Liberónál 1250ft spórolok minden hónapba.
Huggies is nagyon jók de ezek drágábbak.
Jó szülést és próbálgatni kell mert amint látod mindenkinek más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!