Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik pelenkát ajánljátok...

Melyik pelenkát ajánljátok újszülöttnek? Kinek mi vált be a legelején? (ez itt a reklám helye)

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

utolsó vok!

véletlenül se próbálj ki tescos vagy roosman,Dm márkájú pelusokat mert az mind sz.r!

Pelenkán ne spórolj mert hiába olcsó ha rossz minőségű és sűrűn kell cserélni vagy nemjó rajta a "ragasztó"

2010. dec. 29. 21:07
 12/18 anonim válasza:
Szia, nekem a rossman és a dm saját márkája is bejött, a pampers is jó, de kicsit drágább. A liberót újszülöttnek semmiképp, rendszeresen kifolyt belőle a kaki:-( (ráadásul ez a legdrágább ezek közül...)
2010. dec. 29. 21:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Először Huggies és Pempers volt, majd maradt a pempers idővel. Most meg (15 hónapos) Libero estére nappal pempers.
2010. dec. 29. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Újszülöttnek Huggies,utána Pampers,de a 4es mérettől Libero.

Imádom,pedig fiam van...

2010. dec. 29. 23:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki azt írta, hogy fiús anyukák előnyben részesítették a pamperst.Nem mindenki, de olyan 75-80%ban nem szerették a liberót-lányos anyukák közt meg még csak 1-gyel találkoztam, aki pamperst tudott használni.Érdekes, de nem reprezentatív :)))
2010. dec. 29. 23:42
 16/18 TKI Ibolya ***** válasza:
Lányom is fiam is van és csak a pampers vált be.Most várom a harmadik babámat és most is ezt fogom használni.Olcsó saját márkák nem váltak be.
2010. dec. 30. 10:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi márciusra várjuk a babánkat és már vettünk egy pár csomag pelenkát.Többféléből 1-1 csomaggal.,és majd ami bejön,abból veszünk a továbbiakban.Én nem is kérdezgetek másokat,hiszen ahány baba,annyi tapasztalat.Majd a saját babánknál kiderül.ezt javaslom neked is:)
2010. dec. 30. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
érdekes,nekünk a tescos vált be a legjobban, nem a gazdaságos, hanem a színes.Most már nem is nézem van-e akcióban, csak azt veszem, mert az a jó!
2010. dec. 30. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!