Ajánlanátok valami jó, olcso pelenkát ujszülöttnek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 08:51
1/9 anonim válasza:
huggies -megapack.- 40,-/ alatt db
dm babylove szintén hasonló árban 100nál több db pelus kartondobozban. 4200,- / doboz ha jól emlékszem itt lehet akciókat is és kupont is használni.
2/9 anonim válasza:
Pampers! Nekünk csak az vált be, a többitöl kelések lettek a popsiján :(
43 db-os 1500 ft körül van. Szerintem simán megéri:)
3/9 A kérdező kommentje:
mit tapasztaltok fiuknal es a lanyoknal tényleg mas valik be?
pampersböl melyik jó ujszülöttnek?
2011. jan. 24. 09:41
4/9 anonim válasza:
Mi kezdettől a tescosat használtuk! Nekünk nem jött be se a pampers se másik "jobb" márka! Így maradtunk a tescosnál!
5/9 anonim válasza:
Hát ha olcsót,akkor DM saját márkája,vagy Tescos lila.Az újszülöttnek,pedig a 2-5kiló,vagy 3-6 kilóig kell pelust venni.
6/9 anonim válasza:
Én a Rossmannost és Tescost használok, kipróbáltam Libero, Pampers, de éjszaka átázott, így maradtam az olcsóbbnál.
7/9 anonim válasza:
Nekem tesóm segített, neki 3 gyerek mellett van pelus tapasztalata. :D
A Papmers és a Tesco pelust ajánlotta. Az újszülött a Tescosnál zöld színű.
8/9 anonim válasza:
Ez hülyén hangzik, de szerintem gyerekfüggő. Nálunk például a legdrágább Libero vált be, de a szomszédasszonyunknak a Tescos (nem a csíkos). Miután mindent kipróbált, annál maradt, mert abból nem folyt ki a pisi-kaki.
9/9 anonim válasza:
Amikor a fiam csecsemő volt, teljesen mindegy milyen pelenkát adtam rá, mert a pisit az összes tartotta, de ha kakilt, akkor szinte szó szerint a háta közepéig kakis lett, pedig azonnal vittem pelust cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!