Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerelemgyerek vagy tervezettg...

Szerelemgyerek vagy tervezettgyerek?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok,a baba összejött de ne terveztük,mostanában sokan "támadnak" h az én babám nem tervezett úgyhogy ne szóljak egy szót sem pl. amikor anyós vagy anya segítségét kérem a babához az első napokban hetekben!Mi van az emberekkel??ez durva,vagy csak én fújom fel?!
2009. dec. 23. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a helyzetedet, ugyanígy vagyok. Anyukám egyáltalán nem örül, hogy babánk lesz, az volt az első felvetése, hogy vetessem el. Teljesen felháborodtam ezen, egy anyának ilyen meg sem fordulhatna a fejében! Még ha nehéz helyzetben lennék, akkor is támogatnia kéne, legalább lelkileg, de nem vagyok abban, csak szerinte még fiatal vagyok(21)...Ja és mi sem terveztük, mégis azt mondogatja, hogy "nem tudtatok volna várni még pár évet". Szóval érthetetlenek ezek a szülők, de ezzel nálam teljesen leírta magát, legalább tudom hogy kire számíthatok, és kire nem.
2009. dec. 23. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én anyukám szerint is ráértünk volna még (27 éves vagyok, 2 éve házas) :). Szerintem ezzel minden anyuka így van, aki félti a kicsi lányát. Hiszen ők tudják mi áll előttünk. Abban biztos vagyok, hogy amint meglesznek a babák ők lesznek a leginkább elolvadva tőlük. Anyukám azóta nyugodott meg egy picit, mióta látta az UH képet, ja és megtudta, hogy kislány lesz. De azért a bőréből még mindig nem ugrik ki. 19 hetes kismama
2009. dec. 24. 08:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!