Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerelemgyerek vagy tervezettg...

Szerelemgyerek vagy tervezettgyerek?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok,a baba összejött de ne terveztük,mostanában sokan "támadnak" h az én babám nem tervezett úgyhogy ne szóljak egy szót sem pl. amikor anyós vagy anya segítségét kérem a babához az első napokban hetekben!Mi van az emberekkel??ez durva,vagy csak én fújom fel?!
2009. dec. 23. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég durva, nem is értem, hogy miért kérdés ez már, hogy nem tervezett, vagy igen. Mivel már a baba ott van a hasadban, és meg fog születni. Főleg édesanyádat nem értem, van valami oka, amiért ellenzik ezt a kapcsolatot? Mert más okot nem tudok elképzelni.
2009. dec. 23. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég fura nagymama hogy sajnos nem nagyon örül az unokának!!Engem teljesen kiakasztana!Nyugi de sajna csak magadra és párodra számithatsz
2009. dec. 23. 10:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Ennek szerintem semmi köze ahhoz h tettszik-e nekik a párom vagy nem.A lányuk babát vár(aki nem tehet semmiről) és minden segítséget megkellenne kapnunk amit ők is megkaptak annak idején hisz ez is egy anya dolga,természetesen ha a helyzete ezt engedi,márpedig megengedi mert az egész napja szabad.
2009. dec. 23. 10:30
 4/12 A kérdező kommentje:
az unokának nagyon örül de "ne kapálózzak nagyon hisz nem tervezett gyerek"
2009. dec. 23. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Durva :P
2009. dec. 23. 10:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Férjnél vagy? lehet h ez a bajuk
2009. dec. 23. 10:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Modernek a szüleim ha mondhatjuk így,tehát nem gond nekik h nem vagyok férjnél.

Csak semmi "előjele" nem volt annak h baba lesz hisz mi sem akartuk,csak összejött,persze azért tudtuk hogyan készül egy baba:))

Felborítom a család életét szerinte.

2009. dec. 23. 10:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezek tiszta hülyék. miért bántanak téged? mert ez az, felesleges bántás.
2009. dec. 23. 10:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt amikor nagyon "keményen próbálkoztunk", hogy sikerüljön, de nem akart jönni. Nem is mondtuk senkinek, hogy mi a helyzet.Úgy gondoltuk, hogy oké, majd ha ő is akarja. Nem is foglalkoztunk vele. Mégis amikor elmondtuk a szüleinknek, hogy véletlenül "sikerült", úgy sírtak mint a kisgyerekek. Szerintem teljesen mindegy kellene legyen az hogy, tervezett v. szerelemgyerekről van szó, ha igazán szeretnének a szüleitek, akkor mellétek állnának... Nem mondom, hogy sajnállak, mert biztos meg tudod majd oldani; de én szégyelném ha ilyen családom lenne... 12 hetes kismama
2009. dec. 23. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is azt mondtuk anyuéknak, hogy véletlen gyerek, pedig fél év hormonkezelés és inszemináció után lettem terhes. Nem akartuk, hogy tudják, mert akkor sajnálkoztak volna, meg kérdezgettek volna. Nagyon örültek, soha egyszer se jutott eszükbe a szememre vetni, hogy "úgy maradtam".

Tudod, miért nem érted anyukád logikáját? Mert pont akkor kéne azt mondania, hogy nem segítek, ne ugráljál, TE AKARTAD. Az ő logikája szerint ez nekem nem passzol. Váratlanul nehéz helyzetbe kerültél, és nem segít...

2009. dec. 23. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!