Ha az anyuka sokat idegeskedik, aggódik a terhesség alatt, az kihathat a babára? Okozhat valami gondot nála?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 14:43
1/9 anonim válasza:
Én rengeteget stresszeltem, fogytam is, de szerencsére a baba egészségesen született. Védőnőmet kérdeztem, Ő azt mondta,hogy tényleg árthat a sok idegeskedés!
2/9 anonim válasza:
Az idegeskedés beindíthatja a szülést. Pár napja kórházba mentem görcsök miatt,első kérdésük volt,hogy idegeskedtem-e?
De ha a baba egészségére gondolsz, akkor nézd azt,hogy sok stresszhatást nem tud kikerülni az anyuka, például ha közeli rokona meghal stb... Ha emiatt beteg babák születnének, már kihalt volna a Föld. DE tény és való, hogy nem jó a stressz.
3/9 anonim válasza:
Igen sajnos.EZÈrt mondjàk,hogy ne idegeskedjenek a kismamàk.De màr megszületett a pici,akkor mièrt èrdekel ez a kèrdès?
4/9 A kérdező kommentje:
Még nem született meg..igazából én a terhesség alatt sokat aggódtam a baba miatt, minden vizsgálatnál, hogy minden rendben lesz-e. És ez sajnos a mai napig így van, hogy aggódom nehogy legyen valami baja egészségileg...nem tudom megmagyarázni miért sajnos, de nagyon rossz. Próbálom nyugtatni magam, de sokszor eszembe jut és újra rám tör az aggódás..
2014. ápr. 16. 14:56
6/9 anonim válasza:
Bocsi,akkor elnèztem,azt hittem megszületett màr.Próbàlj inkàbb pozitiv gondolatokat bevinni.Èn is fèltem a vizsgàlatoknàl,de azèrt az nem mindennapos.Èn rengeteg babaújsàgot olvastam,ès jó volt,mert olyan meghittnek èreztem,hogy ö mèg bent van,ès együtt olvassuk a róla szoló dolgokat.Csak pozitivan.Elvileg a baba is azt èrzi amit te.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Ugyan így vagyok én is minden vizsgálat előtt izgulok h mi van ha valami baj van stb...de ez terhesség alatt is mindig igy volt. ..sokszor feleslegesen stresszeljuk magunkat a nagy semmiért!
9/9 anonim válasza:
Illetve terhesség előtt is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!