Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy álltok az...

Kismamák hogy álltok az éjszakával? Többi lent.

Figyelt kérdés

29+1 hetes vagyok. Éjszaka folyton járok Wc-re, pocim már kerekedik, imádok hason aludni de most ugye nem lehet, csípőm már fájdogál az oldalt fekvéstől.

Nem beszélve a rémálmokról, kegyetlen, hajnal 3-4 fele felriadok de úgy, hogy lever a víz durván, és nem tudok vissza aludni.

Hogy a fenébe tud valaki össze vissza álmodni csupán hülyeségeket... ez vagyok jelenleg én.

Ti hogy vagytok vele? esetleg van olyan kismama itt akinek vannak hasonló problémái az alvással/éjszakával?

2014. ápr. 16. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Ó, ezzel én is szenvedek (39+2 hetes vagyok). Minden éjszaka maga a rettenet! Hetek óta (vagy hónapok óta??) nem alszom normálisan, van, hogy 5-6x ébredek éjszaka, mert pisilni kell. Nem mintha olyan nagy lenne a lakás, mégis alig érek ki a WC-re, sőt, már eleve alig bírok kimászni az ágyból!! :)) Ha felébredek, alig tudok visszaaludni. Feküdni csak a bal oldalamon tudok, és nekem is nagyon fáj már a csípőcsontom, meg úgy az egész derekam.. Na igen, itt már elég találó az állapot elnevezése, vagyis hogy TERHESség. :)

Mindig attól félek, hogy mire eljön a szülés ideje, teljesen le leszek amortizálva és hulla fáradtan fogok bemenni a kórházba. :(

Tarts ki! Sok jóval mondjuk nem tudlak bíztatni, de lebegjen a "cél" a szemed előtt, hátha az átsegít a nehezebb éjszakákon! :)

2014. ápr. 16. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, 29+5 hetesen csak nagy hassal. Rájöttem, ha teszek még egy nagy párnát a fejem alá, azaz magasan fekszem akkor nem fáj semmim. Az ébredések ellen nem lehet mit tenni, ezzel jár a terhesség. De legalább ébredésig tudok rendesen aludni :)
2014. ápr. 16. 09:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Most valamennyire megnyugodtam abból a szempontból, hogy nem vagyok egyedül.

Első akkor neked nem sok van már! Wc-vel én is így vagyok vele, bár nincs messze de amire kiérek éjszaka... ágyból való kimászás jajajj.. ismerős!

Én is attól tartok, hogy mire be kell menjek a kórházba, ott fogok elaludni a szülőágyon :D

Második örülhetsz, hogy tudsz ébredésig rendesen aludni. Sajnos én már mindenhogy megpróbáltam, kispárnával, nagypárnával mind1 az! Szerintem a WC-ben kéne megágyaznom! :)

2014. ápr. 16. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:
mint ha én irtam volna ezt ugyan igy vagyok nem tudom kèsőbb mi lesz.26+1hkm
2014. ápr. 16. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Oh, én az elejétől alig alszom. Hülye hormonok...

30+6 hkm

2014. ápr. 16. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Hason fekve addig lehet aludni amíg kényelmes.

Egyébként én abszolút jól alszok este :) Ahhoz képest nincs is olyan nagy hasam, hason is alszok. Annyi, hogy reggelre engem is lever a víz. Nem durván de mégis szokatlan számomra.

Szerencsére rémálmok sem gyötörnek :)

Olyan vagyok mint a maci aki téli álmot alszik :)

29+6 hkm

2014. ápr. 16. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 34 hetes vagyok.Kb 25 hetesen kezdett látszani a pocakom,azóta sokat nőtt,de közel sem akkora,mint az "átlag". Aránylag jól elvagyok napközben,éjszaka viszont...

Lefekvéskor innom kell pár korty tejet,mert gyötör a gyomorégés.Aztán éjfél körül rettentő szomjas vagyok,inni viszont nem ihatok,mert akkor reggel tuti hányással kezdek.

Egy éjszaka kb 3-4x járok ki wc-re,ez tűrhető szerintem.Próbálok oldalt feküdni,de valahogy mindig a hátamra fordulok;párnák és takaró támasztékok ellenére.

Sebaj,lesz ez még így se :-)

2014. ápr. 16. 14:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, látom mindenkinek van valami kellemetlen "terhe"sségi jele.

De azért jól esik a válasz és az is, hogy nem vagyok egyedül hasonló problémákkal. Persze minek is szépíteni a dolgokat. Bár nem sok van még hátra de az utolsó hetek a leghosszabbak!

Hason már rég aludtam, pedig aztán én olyan voltam mint a béka, hason kiterülve aludtam. Túl nagy a pocim ahhoz, hogy így aludjak. Pláne, hogy nagy fiút jósoltak, majd meglátjuk.

Tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány lesz nektek?

2014. ápr. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!