Kinek milyen tapasztalatai vannak/voltak a terhesség 37.
hetében?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 12:17
1/6 anonim válasza:
ekkortájt jelentkezett nálam először jósló fájás... nagyon kevés sajgás az esti órákban, max fél órás időtartamig... illetve ekkor csípődött be a keresztcsontom a jobb oldalt, és már lépni nem nagyon bírtam, itt álltam le igazából a korábbi normál, hétköznapi aktivitással, de szerintem ilyenkor már érdemes pihenni és nem túl sokat tevékenykedni...
nem volt gyomorégéses vagy álmos ez az időszak, de ugyanúgy éjjeli ébredős, mint már pár hónapja. a gyerek ugyanolyan aktív volt, mint addig,az nst ctg szerint nem voltak szülésre utaló jelek, a méhszáj is zárt volt. nekem úgy tűnt, még meglesz az a 3 hét ...
de mondjuk aztán 38. hétben aztán szültem :)
2014. ápr. 16. 12:49
2/6 A kérdező kommentje:
és milyenek voltak a fájásaid? Nekem most kezd úgy fájni mint amikor meg szokott jönni de folyamatosan mondjuk fél órán keresztül, nem pedig szakaszosan. Már eléggé lent van a baba feje, és kapok már levegőt is. Ma megyek CTG-re meg UH-ra kiváncsi vagyok:) Már nagyon várjuk a babát szerintem nem fogjuk kibírni a 40. hetet:) És a melleiden mit vettél észre? Nekem nem folyik előtej az baj? Viszont azt vettem észre hogy besötétedtek a mellbimbóim, és néha duzzadtnak is érzem.
2014. ápr. 16. 12:56
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is sokszor nyomta már az ideget a baba az oldalamban, ez is nehezítette a pihenést! aludni azért volt nehéz, mert sokszor alig kaptam levegőt, néha ülve aludtam. A baba rugdosott, mint máskor, ahhoz képest, hogy elég nagy volt a hasam, elég aktív tudtam lenni. 37+2 és 3 nap éjjel nem tudtam aludni, mert ha feküdtem, akkor eléggé fájt a hasam.. olyan mensiszerűen..4 nap hajnalban elment a nyákdugó, reggel hétre ötpercesek lettek a fájások, irány a kórház! De tök érdekes volt, mert nekem csak az alhasam fájt, ott, ahol mensikor szokott! Semmi derékfájás, vagy hasonló! Ötre született meg a kisfiam! Jó egészséget kívánok neked! Nektek!
2014. ápr. 16. 13:43
4/6 anonim válasza:
Én 36+2 vagyok. A hasam már eléggé lent van,ezt most a védőnő is megjegyezte,a babám már jóval kevesebbet mozog,mint ezelőtt kb.2-3 héttel, pihenni még nem nagyon tudok,mert nem vagyunk kész a lakásfelújítással,de szombatra elkészülünk végre,és a kiságyat is összerakjuk.Azután pihenek :) Remélem addig még nem szülök.Jóslóim vannak,keményedik a hasam is nagyon sokat,nem tudom ez jelent e valamit. Előtejem van,a mellbimbóm és környéke is nagyon besötétedett,bár ez csak a napokban tűnt fel.
2014. ápr. 16. 13:55
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket:) Háát tegnap voltam dokinál ugye most a 37. hétben vagyok és UH azt mutatta hogy 3790 gramm a baba én meg 17 centi vagyok és félő hogy nem tudnám megszülni. Azt mondta az orvos hogy szexeljünk a párommal, meg melegvizes fürdőt vegyek hogy beinduljon a szülés, ha nem megy akkor jövőhét szerdán be kell feküdnöm a kórázba és megcsászároz:/
Van valami jó kis praktikátok vagy tapasztalat, hogy mitől tudnám beindítani, mert nem igazán szeretnék császárt?:(((
2014. ápr. 17. 16:45
6/6 anonim válasza:
Szia! 4es vagyok. Lehet,hogy most hülyeséget kérdezek,előre is elnézést,de mi az,hogy 17 cm vagy? Ezt nem értem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!