Kinek milyen tapasztalatai vannak lombik utani pihenesrol? Kell e fekudni rogton utana ha igen es javasolt mennyit? Kinek mi valt sikeresse hogy letre is jott a terhesseg?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:

első lombik után pihentem, második után nem...egyik sem sikerült. Nem hiszem, hogy ezen múlna.

Persze nem kell elmenni futni, meg megerőltetni magad, de én azt is hülyeségnek tartom, hogy valaki 1 hétig otthon fekszik.

Kell a mozgás, mert különbem nem lesz jó a méh vérellátása.

2014. febr. 12. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja! Azt elfelejtettem írni, ET után 1 óra pihi volt mindkét esetben. Addig nem is engedtek haza.
2014. febr. 12. 14:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekunk ez a negeydik, es en is sokmindent kiprobaltam mar de eddig sikertelenul. En sem hinnem hogy ezen mulik, de nagyon megoszlanak a velemenyek.
2014. febr. 12. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Elsővel feküdtem kb. 3-4 napot. Nem sikerült. Másodikkal aznap fekvés, másnap mindent lájtosan, harmadnaptól minden ugyanúgy, mint egyébként. Lett belőle egy biokémiai terhesség. Eltelt 3 év, és spontán babás lettem, had ne mondjam, milyen értékekkel és hónappal a hátam mögött, már egy is elég lett volna azok közül, hogy ne sikerüljön. Szóval szerintem sincs összefüggés.
2014. febr. 12. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha Te is mindent kipróbáltál, akkor láthatóan nálad sem ez a titka annak, hogy megmaradjon a baba.
2014. febr. 12. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Azon orlodom,hogy nekem 2 ora repules kell hogy hazaerjek meg kb 1.5 ora buszozas. Most penteken meglerdezem majd az orvosom, mit is tanacsol o, de hogy mi a jo o sem tudja meg mondani biztos. JObb lenne ha az ET utana nap reggelen letudnam, vagy inkabb maradjak meg egy par napot es utana a repules, nehez dontes. Igaz nem hiszem hogy szamitana oszinten, de ki az eg tudja mi szamit es mi nem
2014. febr. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!