Milyen esélye van a picinek?

Figyelt kérdés

a barátnőmék lombikprogramban vettek részt. Január elején megtörtént az első beültetés, és 10-én pozitívat tesztelt. Most terhes, de nagyon fél, hogy megmarad-e a terhessége. Sajnos egyikőnknek sincs semmilyen tapasztalata ilyen téren.

Ha egyszer már pozitív a teszt, akkor lehet még baj abból, mert nem természetes úton fogant a baba?

2014. febr. 5. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
nem, semmi köze ahhoz hoyg fogant, söt a lombiknál autómatikusan ka hormon pótlást igy még ez is erösití a terhességet. Innentöl fogva még valamennyivel kisebb is az esélye a vetélésre, persze a genetikai rendellenességek ellen ez nem elég de lombiknál eleve a legtökéletesebb petesejtet és a legtökéletesebb spermiumot egyesitik hogy minél nagyobb legyen az esély a sikerre. sok rendellenességet ki is tudnak ezzel szűrni.
2014. febr. 5. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lesz gond, ha már pozitív akkor beágyazódott és innentől nem sok gond lesz :)
2014. febr. 5. 13:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Hála Istennek! :)
2014. febr. 5. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egyszer megtapadt, onnantól ugyanolyan terhesség, mintha természetes úton történt volna. Sőt ahogy az első mondja valóban a legjobb spermiumokat válogatják ki, illetve a megtermékenyítéskor is a legéletrevalóbbakat kapják vissza. Ezt meg még megtámogatják a progeszteron pótlással is. Én is lombikos vagyok most vagyok 24 hkm.
2014. febr. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!