Szerintetek ha most szülnek akkor hany szazalek eselye lenne a picinek hogy eletbenmarad?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok moat.2012. szept. 25. 17:07
1/5 anonim válasza:
Szia!Már nagyon sok az esély,ezen ne aggódj!Ha most megszületne,akkor valószínűleg intenzív kezelésben részesítenék,mert még a tüdeje fejletlen,de ha amúgy egészséges,akkor simán életben marad.Persze még nagyon picike,valószínűleg 2 kiló sincs még,így sok időt töltene a kórházban.Az én kisfiam a 34.hét 5. napján született,2150g-mal. Szerencsére nem kellett lélegeztetni,újraéleszteni,mert csak kicsi volt,de egészséges.Ennek ellenére én azt mondom,hogy ne agyalj ilyeneken,mert bevonzod. Én minden héten ezen agyaltam,és lám,koraszülött lett (minden látható ok nélkül).Van valami,ami miatt eszedbe jutott,vagy csak a szokásos kismama para?
2/5 anonim válasza:
Már elég sok! A kisebbik öcsém is 30. hétre született, egy kis sárgasággal, és pár évig tartó tejfehérje allergiával megúszta a dolgot, még lélegeztető gépre sem kellett tenni :) 5 éves, már olvasni is tud, nagyon okos kisfiú! A nagyobbik öcsém már rosszabb eset volt, ő 25. hétre született, sokat küzdött, de ma már 8 éves, iskolás nagyfiú, epilepsziával. Szóval 30. héten már nagyon jók az esélyek!
3/5 anonim válasza:
Az én babám a 31. hétre született - szerencsére ma már egészséges nagyfiú. :) Az orvosok szerint épp a 30. hét a vízválasztó - onnan igen jó eséllyel károsodás nélkül nő fel.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem mnincs semmi problema csak,minden heten eszembe jutott ez a kerdes es most ugy gondoltan megkerdezem!Meg hat soha nem lehet tudni.jobb ha tisztaba van vele az ember!Es hat en is nyugodtabb vagyok igy naprol napra!Nagyon köszönöm a valaszokat!
2012. szept. 25. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!