Mennyire merjek rózsaszin dolgokat venni? A 18 hetes uh-n azt mondták 100 százalék hogy kislány.
Ha szeretnétek még több babát akkor is csak a ruhatár kb fele legyen rózsaszin mert ha a köv baba kisfiú lesz meg kell venni az egészet újra. Ha a felét uniszex szinben veszed - fehér sárga bézs- a másik felét rózsaszinben akkor nem kell majd mindenből újat venni csak a fél ruhatárat az is rengeteg pénz.
Minden másban a többieknek van igaza.
Egy lány anyukája és kisfiú a pocakban.
Aranyos vagy de bele fogsz esni hogy ezis milyen cuki és nincs kiút.
Szerelmes leszel a rózsaszin ruhácskákba!
Nekem a 7.hónapig 90% kislányt mondtak. Aztán a köv. UH-n mondta a doki, hogy "... igen, igen minden rendben van a kisfiúval..."
Szerencsére egy rózsaszín sapin kívül nem volt lányos holmink :-)
Nekem a 18. héten fiút mondott az orvos a 4D ultrahang alapján, azóta is mindíg azt mondja, sőt már a saját szemünkkel is láthattuk. Viszont kizárólag semleges színű ruhácskákat veszek, csak pár kék van, amit úgy kaptam. Ha majd a másik babámat fogom várni, nem kell lecserélni az egész ruhatárat.
36hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!