Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan akinek terhesség...

Van itt olyan akinek terhesség alatt nem volt székrekedése hanem épp ellenkezőleg, javult az anyagcseréje?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem így volt!
2014. ápr. 15. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, viszont hiába nem volt székrekedésem, kijött az aranyerem, ami sosem volt. :(
2014. ápr. 15. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is igy volt! mindig is problémám volt..bármit ettem, bármennyit ittam, mindig székrekedésem volt, na terhesség alatt ez változott, pedig nagyon féltem töle, hogy ha alapbol van, akkor mi lesz majd késöbb. most ez sima gye 2-3 szor is elmegyek wc-re, ennek hatására nem is hiztam sokat, a 38.hétre 4 kg pluszban vagyok.
2014. ápr. 15. 20:53
 4/7 Ditta323 ***** válasza:

Szia.

Én is pont ebbe a kategóriába estem bele szerencsére:)

Amúgy elég szorulásos voltam.

2014. ápr. 15. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
engem mostmár az is érdekelne, hogy volt akinél ugyis maradt, illetve helyreállt? :)
2014. ápr. 15. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így van és én se hízok plusz 1 kg-nál járok :) 23hkm
2014. ápr. 15. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
én is féltem főleg hogy vasat is kell szedni terhesen de amint elkezdtem a magnéziumot is szedni keményedések miatt szerencsére minden oké az anyagcserémmel :)
2014. ápr. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!