A terhesség elején mi a jobb? Úgy értem, hogy pár hetes terhesen is lehet tervezgetni, örülni, vagy éppen ellenkezőleg, ilyenkor jobb, ha nem bizzuk el magunkat?
Szia!
6 hetes voltam, amikor megcsináltam hajnalban a tesztet és alig tudtam kivárni a reggelt, hogy mindenkinek elújságoljam! 8 hetesen már babaruhát vettem, 2 éve erre készülök,hogy foghattam volna vissza magagm?! Különben sem hiszem, hogy a magzatom sorsa attól függ, kinek mondom el a jó hírt, vagy mennyire örülök neki:) A rossz dolgokkal ráérek akkor foglalkozni, ha már itt vannak. Minek előre rettegni valamitől,ami remélhetőleg soha nem következik be?
Élvezd a babavárást! Életed legszebb időszaka!
Üdv: egy 20 hetes kismama
Szia! Én a "másik oldalról" írok, de nem azért, hogy elkeserítselek. Nekem tegnap volt missed ab. műtétem, 9 hetesen üres petezsák miatt. Én az elejétől fogva aggódva, hogy mi lesz ha nem lesz szívhang, ha üres lesz a petezsák,stb... Ez talán azért is lehetett, mert közvetlen környezetemben 2x egymás után előfordult ilyen a közelmúltban. És tessék, ez lett a vége. Nem azt mondom, hogy ezért történt a mi történt, de az tuti, hogy ha lelkileg rendebe jövök, a következő alkalommal csak pozitívan fogok hozzáállni a dolgokhoz. Addig nem is kezdjük újra. Szóval szerintem lehet örülni, de nem kell egyből világgá kürtölni meg megvenni a cuccokat, mert az igaz, hogy az esetek többségében minden rendeben van, de sosem lehet tudni.
Remélem Veletek minden rendben lesz és ne haragudj, hogy ezt leírtam.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Azt hiszem megvárom a 12. hetet, csak azután fogom világgá kürtölni :-)
A szintén kismamáknak gratulálok, a többieknek pedig mihamarabbi "két csíkot" :-)
Mi az elsőnél elmondtuk mindenkinek és mi is elvesztettük.óriási csalódás vlt igy a másodiknál nem szóltunk senkinek csak a főnökömnek és anyukámnak is csak a 10 hét végén mondtam el ,mert akkor már kicsit kezdtem depressziós lenni attól,hogy magamba folytottam.De pozitivnak kell lenni még akkor is ha közben retteg az ember
Boldog babavárást neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!