Ha a terhesség során az anya sokat idegeskedik, akkor az kihat a magzatára?
Figyelt kérdés
Úgy értem, lehet ettől neki valamilyen idegrendszeri baja? Sajnos mostanában elég sok a konfliktus a családban és engem is befolyásol. 21 hetes km.
Egy ismerősömet terhesen hagyta el a párja, elég sokat idegeskedett, és viselkedés zavaros lett a lánya. Nem tudom van-e összefüggés.
2012. okt. 25. 21:41
1/5 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Lelki köldökzsinór című könyvet!
2/5 anonim válasza:
Nem. Nincs semmi tudomanyos alapja. Olyan ez mint amikor ramondjak, hogy haja van a babanak azert eg a mama gyomra. Nincs osszefugges.
3/5 anonim válasza:
Az ismerősöd kislánya a rendezetlen családi viszonyok miatt lehet viselkedészavaros. Egyébként meg nincs olyan, hogy valakinek minden napja vidám az egész terhesség alatt.
Nagypapám akkor halt meg, amikor anyukám 8 hetes terhes volt az öcsémmel. Gondolhatod, milyen hangulatban várták azt a babát... Aztán semmi baja, már felnőtt, nős férfi, teljesen normális.
4/5 anonim válasza:
Hát ha magamból indulok ki akkor szerintem van alapja. Sokat voltam egyedül mikor terhes voltam, rengeteget sírtam. Amikor megszületett akkor is sokat voltam egyedül, segítségem semmi, férjemmel állandó feszültségben éltünk, majdnem szétköltöztünk. A gyerek soha nem aludt, állandóan ordított, éjszaka volt hogy 8-szor ébredt. Szerintem összefüggött a terhesség alatti idegbajjal és az azt követő feszültségteljes időszakkal. Idegrendszeri baja nem lett, teljesen egészséges, de a csecsemőkori idegességével biztos hogy kapcsolatba hozható.
5/5 anonim válasza:
Engem a szüleim elzavartak otthonról mikor terhes lettem az elsővel, 21 évesen, végigbőgtem a terhessêget. A gyerek borzasztóan rosszul aludt, mindig sírt, nem hasfájós volt. Már 9 éves és vannak problémák vele, elég hirtelen haragú, sokszor hány éjszakánként, tikkel is. Egy orvos mondta, hogy igen ez lehet mind attól, hogy én hogy éreztem magam a terhességemnél. A másik babával semmi ilyen probléma nincs, vele nyugodt terhességem volt. Úgyhogy nálam bizony ez igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!