Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valamifele telepatia kialakulh...

Valamifele telepatia kialakulhat terhesseg alatt anya es gyermeke kozott?

Figyelt kérdés

Ugy erzem majdnem 2 eves kislanyommal meg mindig mukodik egy fajta telepatia kozottunk. Azon az esten, ahogy megfogant, ereztem, hogy megfogant, es ahogy megcsinaltam a tesztet, onnantol kezdve rengeteget beszeltem hozza, enekeltem neki, probaltam felkesziteni a kinti vilagra. Terhesseg alatt nem volt tul aktiv. Ha nem rugdosott, szepen megkertem, hogy legalabb egyet rugjon, es o, azonnal reagalt. Miutan megszuletett, hasonlo tapasztalataim voltak. Ahogy o felebredt, abban a pillanatban en is felebredtem, vagy forditva, mikor hogy. Rengetegszer volt olyan, hogy en reggel koran felebredtem, de magamban azt mondtam neki, hogy meg aludj kicsim, koran van. Ilyenkor aludt meg. Aztan, mikor mar ugy gondoltam, hogy felebredhet, mondtam neki magamban, hogy jol van, most mar felebredhetsz. Es azonnal fel is ebredt. Ez az ido soran kicsit megkopott. De a mai napig ha reggel felebredek, o rogton felebred. (Kulon szobaban altatjuk 3 hos kora ota.)

Valaki hasonlot tapasztalt mar?

2012. jún. 15. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a fiammal!

Komoylan ő olyan baba volt, hogyha éjjel arra keltem, h nyomja az oldalamat és megkérdtem, h "kicsim menj át a másik oldalra és akkor kényelmesen alszunk Te is , én is tovább" , komolyan, megtette :)

Illetve kb. 2 hónapos volt, amikor rettentő erős fogfájásom volt. Férjem,senki nem volt otthon, h elvitt volna dokihoz. Csak algopyrin volt otthon, nem sokat ért, meg szoptattam, 1-1 szemnél nem mertem többet bevenni. De nem is ez a lényeg. Komolyan írom, egész nap nyugodt volt, aludt-evett-fentvolt kicsit-aludt-evett....mintha azt mondaná, "anya nagyon sajnállak, így tudok neked segíteni...". Mondtam is neki, ha ezt a napot nem így töltjük, biztos, h sírógörcsöt kapok a fájdalomtól.

Ja, és persze azt is megbeszéltem vele , h mikor szülessen:) Betartotta :)

Mostmár nagy, dackorszakban van, nemigazán működik a telepátia....de azért simán megérzi h mikor vagyok fáradt, mikor kell "békénhagynunk" egymást :)

2012. jún. 15. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az alvással vagyunk így. Ha pl felébredek akkor ő is. Ma reggel mellettem feküdt, elaludt. Ha én megmozdultam akkor ő is, ha nyújtózkodtam akkor ő is. Viszont az elalvásnál nem működik, ha én aludnék akkor ő általában nem :)))
2012. jún. 15. 14:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja, az nalam is kimaradt, hogy en is megbeszeltem vele a szulest. Mondtam neki kezdettol fogva, hogy kedden koran reggel szulessen, 38 hetesen, sulya 3,5 kilos legyen, 50 cm korul legyen.

Lanyom kerek 38 hetesen szuletett 3460 g-mal, 54cm-rel, kedden 6:39-kor.

Azert beszeltem meg vele, hogy mikor szulessen, mert kiszamoltam, hogy pont szabadsaga lesz a paromnak akkor, es igy melle meg a plusz szabadsagot is megkapta a baba miatt. (Azert kivantam, hogy tobbet lehessenek egyutt)

2012. jún. 15. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Ettol nem erzitek ugy, hogy meg kulonlegesebb a kapcsolatotok? En ugy erzem. Buszke vagyok erre az elmelyult kapcsolatra, es nagyon kivancsi vagyok, hogy ami egyszer mukodott, vajon masodjara is fog?

Szeretnenk egy kistesot, hamarosan szeretnenk elkezdeni probalkozni vele.

Kitalaltam, hogy ha veletlen sikerulne korulbelul ugyanakkor teherbe esnem, akkor hatha megkerhetem leendo magzatomat, hogy ugyanakkor szulessen, mint a novere. Nagyon kivancsi vagyok, hogy ossze lehet e hozni az ilyesmit. Ha sikerulne, valoban bizonyitana, hogy letezik ez a kulonleges kapcsolat anya es gyermeke kozott.

Anyukam 5 babat szult, ezek kozul kettot ugyanazon a napon szulte csak par ev kulonbseggel. Ket ocsemet, valamint en is majdnem ugyanakkor szulettem, mindossze 12 nap elteressel.

Hatha orokoltem a tehetseget:D

2012. jún. 15. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Terheség alatt van kapcsoalt s magzat és a kismama között.kisbaba rendszerint szotfogad,érti anyu mit mond. lett kisteso kérdező és sikerültek a terveid?
2022. máj. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!