Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan képzeljem el magam...

Hogyan képzeljem el magam anyaként?

Figyelt kérdés

júliusban fogok szülni, több évi próbálkozás után sikerült az első bébink, nagy csodának tartom ha megfogan egy új élet, de nem tudom magamat anyaként elképzelni. Nagyon szórakozott vagyok alapjáraton, sokak szerint még mindig gyerek :) bevállaltam a babát mert úgy érzem 26 évesen elég érett a gondolkodásom a "feladathoz", más is mondja, hogy nem lesz gond, tuti megoldok mindent, de mégis félek, jó anya leszek e?

tanácsokat kérhetnék?

Ti, hogy éltétek meg a szülés utánit?

2012. máj. 21. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Én sem láttam magam anyaként! Még terhesen sem!:)

Ettől aztán sokszor megijedtem, de mindig az járt a fejemben,amit anyukám mondott,hogy anyává válni kell, hiszen senki sem születik annak.

Most 5 és fél hónapos a fiam, aki nagyon boldog, nevetős, kiegyensúlyozott baba. Szóval úgy néz ki eddig annyira rosszul nem csinálom!:)

Remélem ez így marad!

2012. máj. 21. 09:54
 2/6 A kérdező kommentje:
sok sikert a továbbiakban is remélem nekem is ilyen könnyen fog menni :)
2012. máj. 21. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:

ne aggódj,az én babám 2 hónapos :)

természetesnek veszed majd hogy anya vagy mire a terhességed végére érsz, megszületik, a karodban tartod és tudni fogod hogy ő a te legdrágább kincsed és hidd el csak vele fogsz foglalkozni,még szétszórtabb leszel de csak más dolgokban, ami a gyereknek kell azt mind tudni fogod.

És ne felejtsd el a Te gyermekednek Te vagy a legjobb Anyja soha senki más nem lehet :)

2012. máj. 21. 10:13
 4/6 A kérdező kommentje:

:::::( tisztára megható már most :D

ti is gyakran sírtatok? hogy viselitek hogy már anyák vagytok?

2012. máj. 21. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez! Én is 26 vagyok, és folyton azon gondolkodom, hogy milyen anya leszek, mert állati szétszórt vagyok, elfelejtek kiteregetni, nem találom a dolgaim. Attól félek, egyszer a gyereket fogom elhagyni. :) De ez mondjuk anyukám hatása, mert ő nagyon ellenezte a gyereket (házas vagyok 2 éve), hogy még túl fiatal vagyok, nem vagyok érett ehhez. A párom persze közölte, hogy én leszek a világ legjobb anyukája, és ez tök jól esett, de azért bennem van a félsz. De szerintem mindenkiben benne van, és amint megszületik a pindúrpandúr tudni fogjuk, mit kell tenni!

Ne aggódj, te is jó anyuka leszel!

2012. máj. 21. 12:04
 6/6 A kérdező kommentje:

visszatérve :) én nem úgy vagyok szétszórt mint te :) jó, néha én is elfelejtek sok kis apróságot, de alapból nem, csak most h terhes vagyok :D és inkább amolyan szorakozott lelkü vagyok...képes vagyok mindenből viccet csinálni hogy tul éljem még a rosszat is (na jo egy temetésen nem röhögök, azért nem ilyenre gondoltam)

anyukám nem azt mondom hogy ellenzi a bébit mert nagyon is örül neki, meg már várja hisz első unoka :) hanem csak tudja milyen az anyagi helyzetünk és félt, hogy ha nem lesz segitség, hogyan éljük majd meg a mindennapokat

2012. máj. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!