Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez egy közösségi oldalra való?

Ez egy közösségi oldalra való?

Figyelt kérdés
[link]

2014. márc. 25. 11:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy szép kép.
2014. máj. 6. 12:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Szep kepek, nincs vele baj. Magamrol en nem raknam fol es nem engedelyeznem a fotosnak sem. De a kepekkel nincs baj, maganugy, mi mit rak fol, nincs olyan szerintem, hogy nem kozossegi oldalra vali, annyi minden durvabbat raknak ki.
2014. máj. 6. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem mi a bajotok ezzel a képpel? Mi az h a mellét mutogatja? Ki a franc látja a mellét? Egy kicsit nem vagytok prűdök?

Mellesleg én nem tennék fel ilyen képet magamról, nem vagyok az a magamutogató fajta. De kép tulaja pont azt akarja lehet üzenni, ilyen vagyok, ha nem tetszik ne nézd meg.....

2014. máj. 6. 13:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy mélyen dekoltált,vagy kivágott nyári ruha sem takar többet a mellből,szerintem semmi baj nincsen ezzel a képpel,ízléses.Az már más dolog,hogy én nem raknám ki közösségi oldalra.
2014. máj. 6. 16:30
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak egy kicsit rosszul sikerült művészinek szánt fotó. Nem értek hozzá, de egy kis kontraszt meg kevesebb telítettség és sötétebb színek jobban kihozták volna, amit el akart kapni
2014. máj. 6. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, csak nem rosszindulattal kell nézni!

Én sem tennék ilyet ki, de mi jogon ítélkeznék felette és miért???

Ennél sokkal felháborítóbb dolgok vannak a közösségi oldalakon!

2014. máj. 7. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
És mit szól az akinek a képét arccal kitetted ide a megkérdezése nélkül??Ez sokkal nagyobb gond,mert nem egyezett bele,és nehogy még te járj rosszul,ha esetleg erre téved az alany,vagy egy ismerőse.Hogy te a beleegyezése nélkül kirakott képén csámcsogsz,úgy hogy azt boldog-boldogtalan láthatja.Rosszindulatú vagy,és még tudatlan is!.....
2014. máj. 7. 12:52
 18/20 A kérdező kommentje:

17: fent vagy fotós közösségi oldalán, nem csak az ismerősök láthatják, nyílt megosztás, láthatja az is, aki nincs regisztrálva azon az oldalon. Gondolhatja, hogy látja ország/világ, ha nem akarná, akkor nem tenné fel, vagy csak a saját oldalára és csak az ismerősei láthatják. Ha kiteszek egy képet nyíltan, akkor vállalom, hogy előjöhet más fórumukon, akár negatívan is.

Ha most ide feltennék egy képet, az is ua, lenne.

Nekem nem tetszik, én nem tenném fel, szerintem túl sok és csak véleményekre voltam kíváncsi.

2014. máj. 7. 13:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Azutan, h kozvetlenul szules utan, a mutoasztalon (befejezo kuret) a beteghordo srac percekig nezegette az alvazamat, en mar semmin sem lepodok meg :)
2014. jún. 3. 13:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Jo neked kedves kerdezo hogy ilyen problemaid vannak,ki mit rak fel a facebookra!Biztos az eletben is egy kellemes ember vagy!Hat nekem semmi izlestelen nincs ebben a kepben...nekem az az izlestelen hogy te fogod es felrakod egy masik kozossegi oldalra egy ismeretlen ember kepet!!!!Nezz egy kicsit magadba szerintem!!!!
2014. jún. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!