Raknátok fel közösségi oldalra 4 hónapos pocakos képet magatokról?
Én tettem fel,mert az utcán és a munkahelyemen is láttak pocakkal,a közösségi oldal sem különb.
Bár én nem olyan fotót raktam,amin csak a pocakom van direkt lefotózva,hanem olyan amin látszik hogy hasam van,de épp kirándultunk.
Olyan fotót amin csak a pocak van lefotózva nem tennék fel,de nem babonából,hanem azért mert az ennyire nem publikus - legalábbis nekem. Az magánügy.
Én simán raktam, mert a családom kíváncsi volt, és elég messze lakunk egymástól és ez volt a legegyszerűbb!Meg amúgy is büszke voltam a pocaklakóra!!!
És most meg az adatlapom tele van a mosolygós kis képeivel! :)
Én onnantól kezdve, hogy látszott (16.hét) 2-3 hetente rakok fel képet magunkról. :) Nem kifejezetten a pocakról hanem olyan képeket amin azért jól látszik a pocim is. Ha néhány hétig nem teszek fel újat már írnak az ismerősök, hogy na mi van már mert várják a fejleményeket! :) És nagyon kitartóan lájkolák is rendszeresen... :)
30+1hkm
Szia!
Én a 19. héttől kezdtem el felrakni a pocakról fotót.
Elég messzire költöztem el a barátoktól,családtól így tőlem is kérték a képet.
Ultrahang képet pedig 11 hetesen már tettem fel.
Én a babonára nem adok,mert nem a babonától lesz beteg a gyerek vagy épp attól menne el.Legnagyobb hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!