Hányan tettetek fel magatokról közösségi oldalra, pocakos,4D-s képeket?
Teljesen egyet értek veled utolsó :) Akit nem érdekli, az ne nézze meg :)
És nem azért tettem fel ezt a kérdést, hogy mások ítélkezzenek felettünk, mert ilyeneket rakunk ki, szóval ti ne is írjatok :)
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy akik ezen az oldalon vannak, hányan raknak ki magukról és a babáról képet.
utolsó vagyok!Na most köveznek majd meg engem....
Az I-betűvel kezdődő közösségi oldalon több száz kép van a babámról.2 éves lesz születése óta vannak fent képek.
Születés,karácsony,húsvét,születésnap....Én még online szépségversenyre is benevezem ahol nekiSEMMIT NEM KELL CSINÁLNIA mert csak fényképet küldök róla.Sok oklevelünk és tárgynyereményt nyertünk.EZ NEM DICSEKEDÉSNEK SZÁNTAM,hanem pontosan azért rakom fel ezeket a képeket is mert büszke vagyok rá.Fotózd te is sokat mert később örülni fog neki hogy minden pillanat meg van örökítve.
Sajnos az én gyerekkoromból kb.ha 30 kép van de lehet sokat mondok....anyuék nem voltak gazdagok hogy fényképeket hivogassanak elő.de a mai világba szerintem már mindenhol digitális gépek vannak:P:P
Én nem raktam fel magamról egyik terhességem alatt sem képet. Ezt mindenkinek a saját dolga eldönteni. Én úgy éreztem, hogy ezt nem szeretném ország-világ előtt szétkürtölni, akinek tudnia kell az úgyis tudja.
De amikor a gyerkőcök megszülettek akkor mindegyikről tettem fel képet a nevükkel. Rengeteg kommentet kaptam hogy "nem is tudtam, hogy babát vársz" meg társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!