Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányan tettetek fel magatokról...

Hányan tettetek fel magatokról közösségi oldalra, pocakos,4D-s képeket?

Figyelt kérdés
Én tettem fel és büszke vagyok rá. Ti? :)
2011. jún. 9. 14:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pocakosat igen.
2011. jún. 9. 14:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pocakosat én is tettem fel az első babámmal. A másodikkal is tervezek majd, csak még az elején vagyunk! :o)
2011. jún. 9. 14:20
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
pocakosat,4D-et és újszülött képeset is.Sokan majd támadnak itt hogy minek annyi képet feltenni.De közük???semmi.akinek nem tetszik ne nézze!!!:)))Amúgy egy dolog van amit nem teszek fel az a meztelen kép,semilyen formába!!De azért vannak az albumok hogy fényképet töltsünk fel.Van aki nyaralásról van aki a babáról.Én is büszke vagyok a fimara és miért ne mutogassam az ismerőseimnek:P
2011. jún. 9. 14:26
 4/19 A kérdező kommentje:

Teljesen egyet értek veled utolsó :) Akit nem érdekli, az ne nézze meg :)

És nem azért tettem fel ezt a kérdést, hogy mások ítélkezzenek felettünk, mert ilyeneket rakunk ki, szóval ti ne is írjatok :)

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy akik ezen az oldalon vannak, hányan raknak ki magukról és a babáról képet.

2011. jún. 9. 14:29
 5/19 anonim ***** válasza:
49%

utolsó vagyok!Na most köveznek majd meg engem....

Az I-betűvel kezdődő közösségi oldalon több száz kép van a babámról.2 éves lesz születése óta vannak fent képek.

Születés,karácsony,húsvét,születésnap....Én még online szépségversenyre is benevezem ahol nekiSEMMIT NEM KELL CSINÁLNIA mert csak fényképet küldök róla.Sok oklevelünk és tárgynyereményt nyertünk.EZ NEM DICSEKEDÉSNEK SZÁNTAM,hanem pontosan azért rakom fel ezeket a képeket is mert büszke vagyok rá.Fotózd te is sokat mert később örülni fog neki hogy minden pillanat meg van örökítve.

Sajnos az én gyerekkoromból kb.ha 30 kép van de lehet sokat mondok....anyuék nem voltak gazdagok hogy fényképeket hivogassanak elő.de a mai világba szerintem már mindenhol digitális gépek vannak:P:P

2011. jún. 9. 14:36
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Tettem fel 1 pocakost, 3 4D-t, és sok babásat. Annyira büszke vagyok a tündéri kisfiamra!
2011. jún. 9. 14:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem raktam fel magamról egyik terhességem alatt sem képet. Ezt mindenkinek a saját dolga eldönteni. Én úgy éreztem, hogy ezt nem szeretném ország-világ előtt szétkürtölni, akinek tudnia kell az úgyis tudja.

De amikor a gyerkőcök megszülettek akkor mindegyikről tettem fel képet a nevükkel. Rengeteg kommentet kaptam hogy "nem is tudtam, hogy babát vársz" meg társai.

2011. jún. 9. 14:40
 8/19 anonim ***** válasza:
tettem fel pár pocakosat és 4d-set is, mert sok vidéki családtagom és barátom így tudja csak megnézni
2011. jún. 9. 14:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami! Én is szívesen megnézem ismerőseim kisbabái mennyit nőttek, hogyan fejlődnek. Sokkal jobban zavar, ha valaki saját magáról rak fel naponta 10 képet, a gyerekéről meg egyet sem, mert ilyen ismerősöm is van...
2011. jún. 9. 14:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem tettem fel ultrahangos képet és pocakosat sem akartam, de az egyik ismerős feltette az esküvőnkön készült közös képet a profiljában, amin egyértelműen látszik a pocakom. Zavar, mert nem akartam iwiw-en és facebookon világgá kürtölni, úgy terveztem, amikor megszületik a baba, utána büszkélkedek egy szép képecskével. Nem sikerült a tervem, de már megemésztettem.
2011. jún. 9. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!