Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányan tettetek fel magatokról...

Hányan tettetek fel magatokról közösségi oldalra, pocakos,4D-s képeket?

Figyelt kérdés
Én tettem fel és büszke vagyok rá. Ti? :)
2011. jún. 9. 14:03
1 2
 11/19 sumergo ***** válasza:
100%

Ha azt szeretnéd, hogy az ne írjon, aki nem tett/tenne fel képet, akkor azt fogod látni, hogy mindenki tett/tenne fel, pedig ez biztosan nem így van!

Én sem teszek pocakos képet sem ide, sem máshová! Hogy a gyermekemről lesz majd kép az albumomba, az természetes, hisz az én kicsikém! Persze nem fogom százasával felrakosgatni, csak 1-2 képre gondolok, hogy aki messze lakik tőlem, és esetleg érdekli, az meg tudja nézni.

Egyébként annak sem vagyok híve, mikor a szülinaptól kezdve a szülésen át a nyaralásig, kertiparty-ig minden közszemlére van téve. Ezek a családi fotó albumba valók. De ez csak az én véleményem. Nem ítélem el, aki ezeket teszi, csak nem értem!

2011. jún. 9. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Én mindkettőnél tettem,az ismerőseim,és legfőképp távol élő rokonaim kérésére(de nem kellett könyörögni,büszkén és boldogan tettem).Azt azért elárulom az utolsó válaszolónak :) én is úgy gondoltam hogy 1-2 képet felteszek a gyerekekről de amikor növekednek,mindig van újabb,és újabb ,mindig van csak még ezt,csak még azt....szóval ne vegyen rá mérget hogy CSAK 1-2 képe lesz! :):) Egyébként pedig ezek a portálok,semmi másra nem jók csak "szórakozásra"abba pedig bőven belefér!
2011. jún. 9. 15:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Én raktam fel pocakosat szinte minden hónapban! Mivel falun lakom, nincs mit titkolnom. Mivel nagyon vékony voltam, 49 kg,hamar látszódott a pocim. És hát ugye a boltba és a zöldségeshez is el kell menni!!! Ugye ott pedig rákérdeznek és hát tagadjam le??? Amikor eltelt a 12.hét,jelentettük be a nagytöbbségnek, előtte csak a család tudta. Én nagyon büszke vagyok a pocakomra,sosem éreztem ilyen jól magam a bőrömben, tehát raktam fel képeket, h a távol élő barátok és rokonok is lássák. Be van állítva,h csak az én ismerőseim lássák,mindenkinek én sem mutogatom. A férjem rakott fel 4D-s képet is,nagyon büszke a kislányára, most vegyem el tőle ezt az örömet. Kompromitálló képet úgy sem teszek fel, tehát szégyenre nincs okom!!! Aki nem kíváncsi rám, úgy sem nézi meg! Ha megszületik a pici, róla is fogok feltenni pár képet!!!

38+1 hkm

2011. jún. 9. 16:21
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Egyiket sem!!

magamról összesen 1 kép van fent, a gyererekról is 3-4.

2011. jún. 9. 16:39
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

előző

Más(ok) gyereke(i) nam nagyon érdekelnek, sem képen,s élőben, pocakos és UH képek úgyszintén.

2011. jún. 9. 16:41
 16/19 Nyuszómuszó87 válasza:

Én csak pocakosat tettem fel a férjemmel, de a babánkról 4D-st nem tennék fel. De szerintem mindenki el tudja dönteni akar-e ilyen képet az ismerőseinek mutogatni. Mi csak a szűk baráti körnek mutattuk meg a képeket és a felvételeket.

Üdv: 36 hetes km.

2011. jún. 9. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Én is tettem föl, és bizony mikor cseperedik a lurkó, még egyet, már csak ezt... :) Büszke vagyok és egyszerűen ezért. Csak ismerősök nézhetik meg természetesen.

Egyébként is ha nem erre akkor mire vannak ezek az oldalak?

Én olyanokat nem értek meg aki csak regisztrálja magát, gyűjti az ismerősöket és ennyi. Akkor minek megy föl, ha nem érdekli a másik gyereke, stb. Csak azért hogy fent legyen?

2011. jún. 10. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak! Ezeket az oldalakat azért találták ki,hogy fel tudd venni azokkal a kapcsolatot,akikkel nem találkozol nap,mint nap, vagy régi iskolatárs stb. és hogy tudjad,mi van vele. Aki nem akarja tudni,mi van a másikkal,az miért regisztrál??? Én arra a célra használom,hogy megosszam a számomra fontos dolgokat,számomra fontos emberekkel. Akit nem ismerek,nem igazolok vissza,minek!? Sajnos ugye elfajultak a dolgok,és nem pont ilyen dolgokat,hanem esetleg másoknak csúnya,vagy érdektelen dolgokat osztanak meg, de engem azok nem érdekelnek! Használja mindenki arra,amire akarja! :)
2011. jún. 10. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Én sem tettem föl. A rokonoknak, barátoknak emailben mindig elküldtem az aktuális ultrahangos képeket, rövid leírással.
2011. jún. 14. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!