MIt szóltok ahhoz mikor felrakják a 3D illetve a sima uh képeket a közösségi oldalakra?
Szerintem ebben nincs semmi gáz. Főleg, ha valaki nem babonás.
De ugye ízlések és pofonok. Én már nem lepődök meg amúgy semmin, és igazából nem zavar más mit csinál.
Sokkal gázosabb dolgok vannak a neten, közösségi oldalakon, mint egy-két uh felvétel vagy pocakos kép. A babavárással kapcsolatos képeket szeretem, és inkább ilyeneket tegyenek fel, mint pucérkodós, smárolós, lábszettévős képeket...
22. héten raktam ki magamról pocakos képet először, így tudta meg sok barátom, mert nem reklámoztuk. 24. heti uh-ról (3d-s kép) raktam fel, és nagyon jól estek a hsz-ek, amikor még annyira szerintem nem látszik, mégis jöttek, hogy anyukára, apukára hasonlít. :D
Nagyon boldog voltam és a világgal meg akartam osztani, ez nem tudom, miért lenne gond vagy ciki.
Többen tudták, hogy hosszú ideje próbálkozunk, "szurkoltak", érdeklődtek, gondoltak ránk. Megérdemeltek egy (majdnem) első képet róla. :)
Ó hát a smárolós, fehérneműs 15 éves kislányok fotóiról nem is beszélek...
Csak azért jutott eszembe mert az egyik ismerősöm a 10 hetes uh képet tette fel. Egy másik ismerősömnél pedig a 4D-s kép bekeretezve lógott a falon és még terhes volt. Nekem ez furi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!