MIt szóltok ahhoz mikor felrakják a 3D illetve a sima uh képeket a közösségi oldalakra?
Nem szeretem, sőt kimnodotan írritál.
Aki felrakja az hiszi mást is érdekel, de szerintem nem.
Ezen kívül azt sem etszik, ha valaki telerakja a a gyerekei képével, vagy felrak a nyaralásáról 100 képet.
Nyaralásról , utazásról elvből nem rakok fel semmiylen képet,ki tudja ki nézi az oldalakat: aztán meg csodálkoznak megjelenik a APEH, hogy: "Kérem szépen akkor miből is tetszett ide vagy oda utazni?"
off:Fent voltam egy ideig a fb-on, de mikor megtudtam, hogy egy srác leszedte onnan a képeim, mert tetszettem neki, és még másnak is oda akarta adni, na akkor kicsit kiakadtam.Pedig nem is volt fent durva kép, 25 voltam akkor, 1-2 profil képet tettem fel.Szóval tényleg nem túl jók ezek az oldalak...
a kérdésre válaszolva, szerintem nem véletlen van elrejtve a világ elől a baba 9 hónapig....persze, az nagyon jó, hogy anya-apa rokonok láthatják már 3D ben is, de az túlzás, hogy kiteszik a világhálóra!De persze ez csak az én véleményem...
Magánügy, el van rejtve 9 hónapig?
Akkor terhesen bő ruhákba járj, nehogy észrevegyék.
Off: az apeh rád mászik, miből mentél nyaralni???
Fordulj szerintem orvoshoz, ha ez jut eszedbe a közösségi oldalakról.
Nekem korlatozva van kik lathatjak a kepeimet.
A lanyomrol vannak fent kepek amit meg az ismeroseim koreben is korlatoztam (szuk csalad + 5-6 barat lathatja)
En fel tettem az uh kepeket is.Meg a 7 heteset is.Tudta mindenki, hogy babat varok (mar mint a szuk csaladban es az az 5-6 barat).
Mivel kulfoldon elunk, mashogy nem tudtam volna megmutatni.Miutan mar betoltottem a 3. honapot az osszes ismerosunk lathatta a kepeket.
Azota is van egy zart csoport akiknek kulon is toltok fel kepeket.Pl felmeztelen, furdos stb kepeket nem tennek fel meg ugy sem, hogy minden ismerosom lathassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!