Raktok fel közösségi oldalra képet a pocakotokról, vagy uh képet a babáról?
közösségi oldal pl facebook...
mi a véleményetek arról aki rak föl magáról vagy a babáról ilyen képet?
nem meztelen pocakra gondoltam, az tényleg túlzás lenne :)
normális képet, amin ruhába vagytok... mondjuk elmentek az állatkertbe és le vagytok úgy fotózva, azt felraknátok e?
Sokan pedig meztelen pocakos képet is felraknak, igazából őket sem ítélem el.
Én szerintem majd ruhás képet teszek fel, ha nagy lesz a pocakom, és képet is az UH-ról.
8 hkm
Én tettem fel uh képeket, magamról is és meztelen pocimról is. Szép pocim van,büszke vagyok rá. Ennyit strandon is lehetne látni, nem értem mi a baj ezzel.A másik kinek mi a magánügy és kinek milyen és mennyi ismerősi vannak. Nekem csak a család és a szűk baráti kör és a volt osztálytárak senki több,ők messze vannak tőlem és szeretem megosztani,hogy éppen hol tartok ,hogy nézek ki és kiélvezem és büszke is vagyok az áldott állapotomra. Nem tervezünk több babát így minden percét élvezem és megosztom azokkal akik fontosak.
Nekem nincsen rossz véleményem e miatt se magamról se másokról. Ami nekem túlzás és már láttam ismerősnél olyat,hogy nemcsak a meztelen hasa látszódott hanem a bugyija is , vagy olyan akinek épp szopizik a babája és a mellbimbó udvart is lehet látni. Nah az sok. 39hkm
őszintén megmondom, ma raktam fel egy 4D-s képet a babáról. mókás kis kép, éppen jól bemutat mindeninek :) nem átlagos kép az biztos :)
kíváncsi voltam ki hogy áll ehhez a kérdéshez, de látom általában mindenki pozitívan gondol rá :)
szerintem majd a pocakomról is rakok föl képet, de csak jó pár hét múlva, mikor szép nagy lesz :) bár azt a uh-s képet nehéz lesz felülmúlni azt hiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!