Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Raktok fel közösségi oldalra...

Raktok fel közösségi oldalra képet a pocakotokról, vagy uh képet a babáról?

Figyelt kérdés

közösségi oldal pl facebook...

mi a véleményetek arról aki rak föl magáról vagy a babáról ilyen képet?

2012. okt. 7. 17:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én ide tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban és képet is mellékeltem. de a facre nem tettem fel pocakos képet. gondolkoztam rajta,de intimebbnek tartom a dolgot,hiába csak a hasam látszik. barátnőmnek viszont elküldtem,mert kért képet róla!
2012. okt. 7. 18:06
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
uh képeket meg raktam fel,azokon nem is gondolkodtam!
2012. okt. 7. 18:06
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy tesz-e vagy sem, én nem ítélek el senkit ezért. Ruhás pocakos képem természetesen van fent, hiszen nem fogom takargatni, sőt büszkén viselem.. Uh-s képet még babonából nem mertem felrakni, de ha megszületik mindenképpen teszek fel. Szerintem nincs ebben semmi ciki.. (egyébként is akinek tudtam már megmutattam dvd-n.. :D)
2012. okt. 7. 18:12
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
még nem tettem fel képet se a pocakomról, sem a lakójáról, helyette a 4D-s videót tettem fel :) majd az utolsó hónapba jönnek a pocakos képek és a születés után mennek csak a babáról a képek, persze már meglévő állapotban :)
2012. okt. 7. 18:14
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
En is raktam fel, mivel buszke vagyok ra :).
2012. okt. 7. 18:15
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem.Se pocakosat,se ultrahangosat.

Akivel megszeretném osztani elküldöm privát emailben.

Szerintem ez intim dolog,ami nem egy közösségi oldalra való.

Engem pl. kifejezetten zavar,hogy mások ide "plakátolnak" ki ilyen bensőséges dolgokat.

Az,ha véletlenül látszik a képen a hasad természetesen más.

2012. okt. 7. 18:52
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
9-es vagyok.De attól még nem kell lepontozni azt aki nem így gondolkodik. Mindenki már. Van akit nem zavar ha a hasát megsimogatják, van akit zavar. Van akinek túl intim van akinek nem és van akinek csak jól esik és még lehetne sorolni. Akkor most aki lepontozott annál még jobban kiverem a biztosítékot. Én a youtube-ra is tettem fel videót a 4 d-ről és arról is amikor mocorog a hasamban a kisfiam és azt linkeltem be az ismerőseimnek.
2012. okt. 7. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Először is pl a fecebook-on is mint máshol is nem minden jött ment az ismerősöm,így miért lenne olyan nayon magánügy hisz mind a barátaim,jó ismerőseim,rokonaim,jó oké mesztelen pocakos fotó az már nekem is túlzás lenne de anno állatkerteset tettem fel,hisz ki ne lenne büzske magára és pocakára??:))most 12 hetes vagyok de karácsonyig nem rakok fel az tuti,addig túl leszünk a sok vizsgálaton meg a 4d-s uh-on és akkor talán...megosztom velük:))ez még lehet a jövő titka ,de ha uh-os képet nem is teszek fel családit tuti és ugye a pocakom nem fogom kitakarni mert "magánügy"...:))
2012. okt. 7. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:
75%

Én egy db 4D UH képet raktam fel, és 1-2 pocakosat, de az sem ilyen direkt pocakfotó volt, csak egy sima kép amin látszott a hasam is. Én nem tennék fel meztelen pocakos képet, de amúgy sem szeretem mutogatni a meztelen hasamat, szóval ez én vagyok, de nem ítélem el azt, aki igen.

Az viszont nem tetszik, amikor valaki fehérneműs beállított pocakfotókat pakol fel, ahogy az sem, amikor egy csomó 1. trimeszteri UH fotókat mutogatnak, az ilyesmi szerintem már tényleg túl intim.

Az sem tetszik, amikor valaki véres, magzatmázas képet tesz fel az újszülöttről. Persze a szülőknek így is gyönyörű, de másoknak, főleg azoknak akik még nem láttak ilyesmit, visszataszító lehet.

De azt sem értem, hogy valaki miért mondja azt, hogy nem tenne fel olyan képet, amin látszik a terhes pocakja... Ennyi erővel az utcára sem kéne kimenni pocakosan, mert bárki megláthatja...

2012. okt. 8. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!