Raktok fel közösségi oldalra képet a pocakotokról, vagy uh képet a babáról?
közösségi oldal pl facebook...
mi a véleményetek arról aki rak föl magáról vagy a babáról ilyen képet?
Nem.Se pocakosat,se ultrahangosat.
Akivel megszeretném osztani elküldöm privát emailben.
Szerintem ez intim dolog,ami nem egy közösségi oldalra való.
Engem pl. kifejezetten zavar,hogy mások ide "plakátolnak" ki ilyen bensőséges dolgokat.
Az,ha véletlenül látszik a képen a hasad természetesen más.
Én egy db 4D UH képet raktam fel, és 1-2 pocakosat, de az sem ilyen direkt pocakfotó volt, csak egy sima kép amin látszott a hasam is. Én nem tennék fel meztelen pocakos képet, de amúgy sem szeretem mutogatni a meztelen hasamat, szóval ez én vagyok, de nem ítélem el azt, aki igen.
Az viszont nem tetszik, amikor valaki fehérneműs beállított pocakfotókat pakol fel, ahogy az sem, amikor egy csomó 1. trimeszteri UH fotókat mutogatnak, az ilyesmi szerintem már tényleg túl intim.
Az sem tetszik, amikor valaki véres, magzatmázas képet tesz fel az újszülöttről. Persze a szülőknek így is gyönyörű, de másoknak, főleg azoknak akik még nem láttak ilyesmit, visszataszító lehet.
De azt sem értem, hogy valaki miért mondja azt, hogy nem tenne fel olyan képet, amin látszik a terhes pocakja... Ennyi erővel az utcára sem kéne kimenni pocakosan, mert bárki megláthatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!