Ti megosztanátok 17 hetesen egy pocis képet magatokról egy közösségi oldalon? Nem "árulom" el hamar?
Én születéskor tettem fel újszülöttes képet.
Akikkel nem tartom a kapcsolatot, illetve "csak" ismerősök, azok iszonyúan ledöbbentek.
Hülye vagyok biztos, de nekem ez a döbbenet nagyon tetszett:-)
Én a fb-ot kizárólag közeli, de messze, adott esetben külföldön élő rokonokkal való kapcsolattartásra használom, így kb.80 ismerősöm van, mást nem vagyok hajlandó visszaigazolni. A 8. héten már tettünk fel uh képet, hiszen csak egy teljesen közeli, bizalmas körrel lett megosztva. (Bár én a teszt után azonnal felhívtam anyumat is. Miért ne osztanánk meg az örömünket velük amint lehet?!)
Mit jelent a korán...? Remélem nem a babonát. Nem azért történik vagy nem történik valami, mert felraksz egy képet. Más kérdés, hogy ha 600 ismerősöm lenne, semmit nem osztottam volna meg, de nem azért, mert korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!