18 hetes kismamák! Ha van pocakfotótok megosztanátok velem? Kíváncsi vagyok Nektek mekkora! Kicsit kicsinek találom az enyém! Bár az orvosom szerint minden rendben a babóval! És ez a lényeg!
23. hétig nem nőtt a a hasam. Kb. akkora volt mint neked. Bocs fotóm nincs.
A 23. hét után viszont szépen elkezdett nőni, és a végén szép kis kerek pocakom lett.
Nem mindenkinek nő meg hamar és lesz nagy a hasa. Odabent jól elfér a kis picúrod, de lesz ő még nagyobb is, majd akkor elkezd gömbölyödni jobban a hasad.
A tippelős kérdésnél is kiderült hogy megfelelő méretű a pocid,vékony vagy és ez a normális méret barátnöm velem egy idős terhes és 25 hetesen még szinte semmi hasa nem volt enyém meg már akkor hatalmasan látványos volt pedig a babája már akkor nagyobb volt mint az enyém.Alkat függő.Ne aggódj.
űdv:32hetes km.
Köszönöm! Megnyugtattál! Csak pont a tippelős miatt.. valaki 11 hete írt! :( Az egy kicsit kevés! De igen alkat függő!
Még egyszer köszönöm!
Én 16 hetes vagyok és az enyém is elég kicsi. Ma voltam vérvételen és a többi kismama csak csodálkozott , hogy 16 hetes vagyok, mert ők semmit nem látnak rajtam. Gondolom te is ugy vagy, hogy ruhában szinte semmi, de így oucér hassal azért gömbölyödik. Nekem a védőnő még azt mondta, hogy még izmos a hasam, azért nem látszik. Pedig nem is tornázom, nem vagyok egy Rubint Réka tipus.
Boldog babavárást neked is!
Hát nekem azért ruhában is észrevehető! Főleg azért mert passzos ruhákat hordok mert büszkén viselem az enyhén domborodó pocakot! :)
Csak kicsit türelmetlenek vagyunk!
De majd csak megnő! :) Legalább nem reped szét a bőrünk!
Ami valljuk be nem utolsó szempont! ;)
Köszönöm! Neked is!
Én a 32 hetes km vagyok ,nekem elég nagy már a pocakom de nem repedt még egyáltalán meg a bőröm semmit nem látni ugyan olyan mint volt ez alkat függő.
Itt egy kép amire én kértem tippeket 4 hete volt aki 22nek tippelte volt aki 35nek,és volt aki megkérdezte kinyomtam-e a hasam?
De szép pocakod van!
Tényleg alkat függő! És a bőr nyúlása is! Szerencsés vagy!
Ahogy nincs egyforma terhesség nincs egyforma pocakméret sem!
Köszönöm!
Boldog babavárást! És gratulálok!
Még mindig én vagyok van 18hetes fotóm is de azért nem tettem fel mert nekem tényleg nagy hasam volt ezért mutattam meg előbb a 28 heteset itt a 18 hetes is mindenki többnek nézte a tippelésnél.
Ugyhogy nyugodj meg te vékony vagy én meg sokat hiztam az első 4 honapban savam volt és mindig rágcsálnom kellet hogy elmuljon sajnos,de most már csak babára hizok igy 32 hét végére 10 kg nál tartok.
te nem fogsz sokat hizni szerencsés vagy a baba meg fejlödik.
Neked is boldog babavárást és könnyű szúlést!
Üdv 32 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!