Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamák! Ha van...

18 hetes kismamák! Ha van pocakfotótok megosztanátok velem? Kíváncsi vagyok Nektek mekkora! Kicsit kicsinek találom az enyém! Bár az orvosom szerint minden rendben a babóval! És ez a lényeg!

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 3. 15:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

23. hétig nem nőtt a a hasam. Kb. akkora volt mint neked. Bocs fotóm nincs.

A 23. hét után viszont szépen elkezdett nőni, és a végén szép kis kerek pocakom lett.

Nem mindenkinek nő meg hamar és lesz nagy a hasa. Odabent jól elfér a kis picúrod, de lesz ő még nagyobb is, majd akkor elkezd gömbölyödni jobban a hasad.

2011. okt. 3. 15:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Aranyos vagy!
2011. okt. 3. 15:56
 3/14 anonim ***** válasza:

A tippelős kérdésnél is kiderült hogy megfelelő méretű a pocid,vékony vagy és ez a normális méret barátnöm velem egy idős terhes és 25 hetesen még szinte semmi hasa nem volt enyém meg már akkor hatalmasan látványos volt pedig a babája már akkor nagyobb volt mint az enyém.Alkat függő.Ne aggódj.

űdv:32hetes km.

2011. okt. 3. 16:06
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megnyugtattál! Csak pont a tippelős miatt.. valaki 11 hete írt! :( Az egy kicsit kevés! De igen alkat függő!

Még egyszer köszönöm!

2011. okt. 3. 16:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Én 16 hetes vagyok és az enyém is elég kicsi. Ma voltam vérvételen és a többi kismama csak csodálkozott , hogy 16 hetes vagyok, mert ők semmit nem látnak rajtam. Gondolom te is ugy vagy, hogy ruhában szinte semmi, de így oucér hassal azért gömbölyödik. Nekem a védőnő még azt mondta, hogy még izmos a hasam, azért nem látszik. Pedig nem is tornázom, nem vagyok egy Rubint Réka tipus.

Boldog babavárást neked is!

2011. okt. 3. 18:11
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát nekem azért ruhában is észrevehető! Főleg azért mert passzos ruhákat hordok mert büszkén viselem az enyhén domborodó pocakot! :)

Csak kicsit türelmetlenek vagyunk!

De majd csak megnő! :) Legalább nem reped szét a bőrünk!

Ami valljuk be nem utolsó szempont! ;)

Köszönöm! Neked is!

2011. okt. 3. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Én a 32 hetes km vagyok ,nekem elég nagy már a pocakom de nem repedt még egyáltalán meg a bőröm semmit nem látni ugyan olyan mint volt ez alkat függő.

Itt egy kép amire én kértem tippeket 4 hete volt aki 22nek tippelte volt aki 35nek,és volt aki megkérdezte kinyomtam-e a hasam?

[link]

2011. okt. 3. 19:25
 8/14 A kérdező kommentje:

De szép pocakod van!

Tényleg alkat függő! És a bőr nyúlása is! Szerencsés vagy!

Ahogy nincs egyforma terhesség nincs egyforma pocakméret sem!

Köszönöm!

Boldog babavárást! És gratulálok!

2011. okt. 3. 19:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok van 18hetes fotóm is de azért nem tettem fel mert nekem tényleg nagy hasam volt ezért mutattam meg előbb a 28 heteset itt a 18 hetes is mindenki többnek nézte a tippelésnél.

[link]

2011. okt. 3. 19:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Ugyhogy nyugodj meg te vékony vagy én meg sokat hiztam az első 4 honapban savam volt és mindig rágcsálnom kellet hogy elmuljon sajnos,de most már csak babára hizok igy 32 hét végére 10 kg nál tartok.

te nem fogsz sokat hizni szerencsés vagy a baba meg fejlödik.

Neked is boldog babavárást és könnyű szúlést!

Üdv 32 h km

2011. okt. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!