Ez egy közösségi oldalra való?
én tuti nem raktam volna ki, bár ez még az izlésesebbek közül való.
2014. márc. 25. 11:17
2/20 A kérdező kommentje:
azért az, hogy a mellét mutogatja...
Hát, nekem sem jön be...mégha csak a hasa lenne kint, elvégre az lenne a lényeg. én ha teszek fel képet nagy pocakkal, se a lábam sem pedig a felső részem nincs benne, csak a hasam az is úgy hogy ruha fedi.
2014. márc. 25. 11:30
4/20 A kérdező kommentje:
Az jobban érdekelne, hogy az "alany" kirakta-e az saját oldalára. Mert nem egyszer hallottam olyat, hogy valaki csináltatott magának képet és tudta nélkül kirakta a fotós. Pedig privát célra készült.
2014. márc. 25. 11:49
Nemhogy fb-ra nem tenném fel, de még egy nagynéni se nézegesse a családi ebédnél. Nem tartom magam maradinak, de ezt nagyon intim dolognak gondolom. Ha készíttetnék ilyen fotókat, akkor úgy vélem, hogy azt maximum a férjemmel nézegetnénk, vagy őt lepném meg vele.
2014. márc. 25. 12:03
Ki hogy, mindenkinek más az értékrendje. Nincs kint a melle éppen, de meglehetősen kihívó. Nem, egyébként nem tenném ki semmi pénzért.
2014. márc. 25. 12:11
So-so.
Szerintem inkább a várandósság tisztaságát szerette volna bemutatni a fényképész (az első képen ez nagyon nem jött össze, de a másodikon, ahol aránytalanul sok gyöngyház réteget használt.. nah, majdnem :))
Összességében nem rossz képeket csinál, de nem is mondanám a legjobb fotósnak. Sőt!
Ha fényképet csináltatnál, akkor mást tudnék javasolni. Még nincs gyerekem, terhes se vagyok, csak majd későbbre tervezem, de már kiválasztottam a fotóst.
2014. márc. 25. 13:16
Nekem tetszik.
Ízlésesség határán belül van jóval.
Nem különb szerintem egy esküvői fotónál...ott is a boldogságod mutatod meg a barátoknak, ismerősöknek.
Amit speciel én tartok nem közönségi oldalon valónak, az az állatkínzás gusztustalanabbnál gusztustalanabb képek vannak fent...akkor inkább a boldog kismamák!
2014. márc. 25. 13:20
Most,ha neki ez tetszik, mi a bajotok? Nincs kint a melle, kicsit merészebb, és? szüléskor megy ötezer ember lát premierben mindent....boldog és kész..
2014. máj. 6. 10:25
Kapcsolódó kérdések: