Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez egy közösségi oldalra való?

Ez egy közösségi oldalra való?

Figyelt kérdés
[link]

2014. márc. 25. 11:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
én tuti nem raktam volna ki, bár ez még az izlésesebbek közül való.
2014. márc. 25. 11:17
 2/20 A kérdező kommentje:
azért az, hogy a mellét mutogatja...
2014. márc. 25. 11:21
 3/20 anonim ***** válasza:
25%
Hát, nekem sem jön be...mégha csak a hasa lenne kint, elvégre az lenne a lényeg. én ha teszek fel képet nagy pocakkal, se a lábam sem pedig a felső részem nincs benne, csak a hasam az is úgy hogy ruha fedi.
2014. márc. 25. 11:30
 4/20 A kérdező kommentje:
2014. márc. 25. 11:32
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Az jobban érdekelne, hogy az "alany" kirakta-e az saját oldalára. Mert nem egyszer hallottam olyat, hogy valaki csináltatott magának képet és tudta nélkül kirakta a fotós. Pedig privát célra készült.
2014. márc. 25. 11:49
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Nemhogy fb-ra nem tenném fel, de még egy nagynéni se nézegesse a családi ebédnél. Nem tartom magam maradinak, de ezt nagyon intim dolognak gondolom. Ha készíttetnék ilyen fotókat, akkor úgy vélem, hogy azt maximum a férjemmel nézegetnénk, vagy őt lepném meg vele.
2014. márc. 25. 12:03
 7/20 anonim ***** válasza:
Ki hogy, mindenkinek más az értékrendje. Nincs kint a melle éppen, de meglehetősen kihívó. Nem, egyébként nem tenném ki semmi pénzért.
2014. márc. 25. 12:11
 8/20 anonim ***** válasza:

So-so.

Szerintem inkább a várandósság tisztaságát szerette volna bemutatni a fényképész (az első képen ez nagyon nem jött össze, de a másodikon, ahol aránytalanul sok gyöngyház réteget használt.. nah, majdnem :))

Összességében nem rossz képeket csinál, de nem is mondanám a legjobb fotósnak. Sőt!

Ha fényképet csináltatnál, akkor mást tudnék javasolni. Még nincs gyerekem, terhes se vagyok, csak majd későbbre tervezem, de már kiválasztottam a fotóst.

2014. márc. 25. 13:16
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik.

Ízlésesség határán belül van jóval.

Nem különb szerintem egy esküvői fotónál...ott is a boldogságod mutatod meg a barátoknak, ismerősöknek.

Amit speciel én tartok nem közönségi oldalon valónak, az az állatkínzás gusztustalanabbnál gusztustalanabb képek vannak fent...akkor inkább a boldog kismamák!

2014. márc. 25. 13:20
 10/20 ivilicious ***** válasza:
Most,ha neki ez tetszik, mi a bajotok? Nincs kint a melle, kicsit merészebb, és? szüléskor megy ötezer ember lát premierben mindent....boldog és kész..
2014. máj. 6. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!