Mit gondoltok arról, ha valaki pocakos képet tölt fel magáról egy közösségi oldalra?
Én az ilyen "bejelentést" nem szeretem. Nekem nagyon személytelen.
A sima pocakos képeket szeretem nagyon, amik mindennapos helyzetekben készülnek és nem az a céljuk, hogy "reklámozzák" a terhességet.
Jajj, nem kell ezt ennyire túlgondolni.
Akinek tetszik, tetszik, akinek nem, az túlpöregti.
Rajtam akkor aztán kiakadnál.
Én tettem fel kismama fotós képeket is, ahol csak egy hálóingben vagyok, meg van, ahol az egész smeztelen hasam is látszik, mert testápolóval írtuk rá a lányunk nevét. Minden héten tettem fel új poci képet, és UH t is. 4Dst is.
Sőt szülés után a köldökzsinór elvágását a férjem csinálta, a doki meg fotózta. Szóval az is fent van, meg a lányunk első pillanatai is, meg én is. fontos volt, h megörökítsük, de nem szégyellek semmit, ott is nő maradtam és igényesen néztem ki, jó kedélyű voltam, minden szép és jó volt.
Szóval, bátran, mindent, ami jól esik. Akinek nem jön be, nem nézi, de tuti sokan örömmel nézik majd. :))
Én örülök az ilyen képeknek. Sokakkal nem vagyok napi kapcsolatban, innen megtudhatom, hogy gyarapodik a család.
Amúgy ha valaki amúgy is szokott feltenni képeket, akkor legalább fél évig ne csinálja, csak mert babát vár?
Akinek nem tetszik, ne nézze.
Én meg a 2000 macskás meg kutyás képre nem vagyok kíváncsi.
Cukik vagytok csajok, hogy írtatok!!! Ment a zöld kezecske mindenkinek, és nem csak azért, mert támogató kommenteket kaptam...
Nem akartam én túlgondolni a dolgot, csak nemrég voltam egy összejövetelen, és annyira fikázták ezeket a képeket, főleg a nők, hogy azt hittem, hogy már velem van a gond...megkérdeztem, hogy mi a bajuk ezzel, és mindenki azt mondta, hogy ez nem tartozik másra, meg hogy hencegős...egyáltalán nem értettem a reakciókat. Első terhességemnél kb 2-3 kép került ki rólam a FB-ra, én nem hinném, hogy túlzásba estem, engem az sem zavar, ha valaki mindennap tesz ki képet magukról, komolyan! De meglepődtem, hogy mennyire irigyek tudnak lenni az emberek...
Mikor éveken keresztül nem jött össze az első pedig elhalt...minden ilyen, és uh képnél összetörtem....ekkor megfogadtam én ilyet nem teszek, akik annyira közeli rokonok, barátok úgyis megtudják,a többinek meg minek az orra alá dörgölni.
De ez én vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!