Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok ha az alábbiakat...

Mit gondoltok ha az alábbiakat olvassátok egy közösségi oldalon?

Figyelt kérdés
Bemutatkozás:A régi legjobb barátaim elhagytak...nemtudom miért...senki szerint nem vagyok rossz ember, sőt, de ők mégis magamra hagytak. Nem hiszem, hogy ezt érdemeltem volna. Úgy hagytak el, akár csak egy darab cetlit. Nem foglalkoznak velem. Pedig én nagyon szerettem őket. De ma már sokmindenki elribancul, ahogy ők is. De persze ők megmaradtak egymásnak...Elfeledkeztek a valódi szépségről, ami belülről fakad. Ők élnek valaminek, csak azt nem tudom minek. Pedig az egyik itt lakik 3 percre tőlem. És én ezért nem bízok az emberekben, mert igazságtalanok a másikkal, hogyha annak pl. nincs pénze vagy otthona...a mai napig fáj ez az egész, de annyit megtanultam, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát...
2010. nov. 12. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem figyelemfelkeltés vagy segélykiáltás a "barátai" felé..de lehet, hogy rosszul értelmeztem..
2010. nov. 12. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám, hogy elárulták, azt érzi. Ha nem igy van és te vagy az egyik, akkor tán tudatni kéne vele, hogy rosszul gondolja...

Ha csak ismerkednél vele, akkor ezt azért irja, hogy tudd: nem bizik az emberekben ez miatt jelenleg.

2010. nov. 12. 09:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyik sem vagyok.
2010. nov. 12. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
31%

hülye vagy,,nem tudom hány éves vagy és hogy mi a problémád...De annyit mondhatok: túl komolyan veszed az életet...

1szer élünk ne hagyd hogy ilyen apró dolgok elrontsák a kedved,szerezz új barátokat...

Még nálam is rosszabbul fogalmazol ilyen témákban,szóval nem hiszem hogy te tényleg ilyen Kétségbe esett,Depressziós típus lennél,,

"Hiszek abban hogy a boldog emberek szebben,Hiszek a csókolózásban,Hiszek a csodákban,Hiszem hogy van remény"

2010. nov. 12. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
nem a kérdező ez a személy..
2010. nov. 12. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem !
2010. nov. 12. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Segélykiáltás szerintem.
2010. nov. 12. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy tipikus egoista szöveg. "Bennem annyi, szeretet van, nem rtem mért nem szeretnek." <--kábé ezt is leírhatta volna, mert a lényege gyakorlatilag az.

Nos, az igazság, hogy csak úgy ÉRZI hogy Ő jó ember és tele van szeretettel. Valójában tele van egoval, amitől nem veszi észre, hogy okkal nem áll mellette senki.

2010. nov. 12. 21:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Érdekesek a válaszok.
2010. nov. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!