Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki járt már a Saco Hair-ben...

Ki járt már a Saco Hair-ben Bp. Nádor utca? Követem a a közösségi oldalukat is. Mit gondoltok érdemes ennyi pénzt áldozni rá? Ha jól néztem egy hajvágás+festés 7280+9200 alsó hangon. És a legfontosabb kit ajánlanátok? Mennyi idő míg időpontot adnak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! A festés ára már tartalmaz egyben vágást is. Az árak úgy drágulnak, hogy milyen képesítésű fodrászhoz mész, a (sima) Stylist a legolcsóbb, nem hossztól függ. Van náluk jól szabad időpont, én egy hétre kaptam, de délelőttönként több van. Én azt mondom amennyit szenvedtem már a hajammal ideje volt kicsit többet rááldozni, nem bántam meg. A legjobb szalon amit választhatsz!:) Kedves mindenki, én személy szerint Zsoltot ajánlanám! Telefonálj nekik, a recepciósok is segítenek mindenben!
2013. aug. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!