Mit gondoltok arról, ha valaki pocakos képet tölt fel magáról egy közösségi oldalra?
Én 4 dimenziós UH képet raktam ki, mikor a kisfiamat vártam. 1 db-ot, látszott a kis arca, nagyon jól sikerült. Az mégsem egy olyan alap UH kép, amin sokan nem vélnek felfedezni semmit, főleg egy korai UH képen. De engem mondjuk ezek sem zavarnak, én örülök mindig az ilyen képeknek, jó érzéssel tölt el.
Most 19 hkm vagyok, és 24 hetesen megyek majd 4D-re, megint úgy tervezem azt teszem ki.
Szerintem semmi baj az ilyen képekkel, nekem a sok semmitmondó kép nem tetszik, idézetekkel, meg ahogy írták a 100. kisállatos kép. Akinek nem tetszik nem nézi, és kész, van rá opció, hogyha nem kíváncsiak rád..:)
Én is szeretem nézegetni ezeket a képeket,semmi visszatetszőt nem látok benne,együtt örülök azzal,aki babát vár...(persze ha lenne olyan ismerősöm,aki napi 30képet felpakol,azt lehet,h letitltanám:D,mert idegesítene,h telespammeli a falamat)
Előnye is van ezeknek a képeknek,az tuti...keresztanyummal ritkán beszélek,messze lakunk nagyon..most úgy hozta az élet,hogy találkoztunk,mert hazamentem a szülővárosomba...képzelheted,h mekkorát nézett,mikor szembe mentem vele 30hetes pocakkal:D,nekem teljesen kiesett,h ő esetleg nem tudja,h babát várok..
Meg se fordult a fejembe h valakit esetleg zavarna az uh-s kepek. :-) ismeroseim kozott akik babat vartak es eleg sokan leptunk mar abba a korba sokan toltottek fel ilyet. Igy en is raktam egyet a 12 heti utan meg egy 4d-s kepet. Aztan par olyan kepet amin latszik a pocak de csak 2-3 ilyen kep kerult fel kb. Miutan megszuletett a lanyom rola tettem ki tobb kepet mert nagyon messze lakik az osszes rokonsag es baratok. Igy rendszeresen kovetelik a kepeket a kisasszonyrol. :-). Be is vannak kozeli ismerosok allitva es csak ok lathatjak. :-) Igy viazonylag sok kepet teszekfel rola. De nem homalyos, hatulrol keszult vagy minden mozdulatrol egyet. Csakis a jobbakat. :-). En is imadom nezni masoknak a gyerkocrol, pocakrol, uh-rol keszult kepeket. Mikor meg kerdezgetik h milyen nemu lesz es nem tudja aztan mikor kiirja h mi is lesz. En mindenkivel egyutt orulok.
Ilyenen sose tudnek kiakadni. Szerintem sokkal visszataszitobb mikor magamutogatasbol a csocset, segget rakosgatja ki, esetleg fiuktol h mennyit gyurnak. De nem vagyunk egyformak. En nem nezek le senkit miatta ha maskepp gondolja mint en de ezt forditva is elvarom.
( mar csak azert is nyomtam zoldet mindenkinek :-) )
Az"így közölni a hírt" rész az egyetlen amibe ha nagyon akarnék bele tudnék kötni... de nem akarok :)
Szóval az nem nagyon szimpi, ha valaki a facebookot kifejezetten ilyen direkt kommunikációra használja, hogy így közli a rokonokkal, stb... de az, hogy felteszel egy pocakos képet és így a távolabbi ismerősök is láthatják, hogy babát vársz, azzal az égegyadta világon semmi gond nincs. :)
Máskor is teszel fel képeket gondolom; nem kell ezt túlgondolni, mi a lényege a facebooknak, ha nem pont az, hogy az ember olyanokról is megtudjon néha híreket, akikkel nem tartja napi szinten a kapcsolatot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!